Translate Kapritsio

What Are These?

Μαγεμένος από τη Λέσβο έφυγε ο τηλεοπτικός Εζέλ! Βίντεο

Γοητευμένος από τη Λέσβο και τους κατοίκους της δήλωσε ο τηλεοπτικός και άκρως αγαπητός στην Ελλάδα, Εζέλ φεύγοντας από το νησί μετά από ολιγοήμερες διακοπές με την αγαπημένη του.
Ο  Κενάν Ιμιρζαλίογλου, πέρασε τρεις υπέροχες μέρες στη Λέσβο και όπως δήλωσε στον δημοσιογράφο Γιάννη Συνάνη , στο νησί κατάλαβε πόσο πολύ τον αγαπούν οι Έλληνες και ότι μας αγαπάει κι αυτός! Δήλωσε επίσης με χιούμορ ότι τα ψάρια στη Λέσβο είναι πιο νόστιμα από αυτά της Τουρκίας!


Πυρομανής έκαψε 15 οχήματα στο Πήλιο!

Στις φλόγες τυλίχθηκαν 15 οχήματα, μεταξύ των οποίων και ένα τροχόσπιτα και μία βάρκα, μετά από το νέο χτύπημα των εμπρηστών αυτοκινήτων στο Πήλιο.

Μετά την πυρπόληση έξι οχημάτων τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, στο Ανήλιο του δήμου Μουρεσίου, χθες το πρωί οι δράστες περιέλουσαν και πάλι με εύφλεκτο υλικό σταθμευμένα οχήματα και τους έβαλαν φωτιά.

Αμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής με οκτώ οχήματα και 15 άνδρες.
ΠΗΓΗ

Π. Ζήνα - Γ. Λύρας: Απολαμβάνουν τον απογευματινό τους καφέ στο Κατάκολο!

Η Πέγκυ Ζήνα θα περάσει το φετινό καλοκαίρι ταξιδεύοντας! Ο λόγος δεν είναι μόνο οι καλοκαιρινές της διακοπές αλλά και η περιοδεία που έχει ετοιμάσει σε όλη την Ελλάδα. “Έχουμε ήδη ξεκινήσει τη φετινή περιοδεία. Είναι πολύ ωραίο το καλοκαιρινό κλίμα. Ο κόσμος έχει άλλη διάθεση και οι συγκεκριμένες συναυλίες είναι πολύ ιδιαίτερες, γιατί έχουμε την ευκαιρία να δούμε κόσμο που δεν έχει τη δυνατότητα να μας δει πολύ συχνά και τις περιμένει αυτές τις εμφανίσεις”, είχε δηλώσει η τραγουδίστρια στο TLIFE.

Ανάμεσα στους σταθμούς της περιοδείας ήταν και η Καλαμάτα. Λίγο πριν την εμφάνισή της εκεί βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα και την κόρη της Ηλέκτρα στο Κατάκολο. Έφτασαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής με το σκάφος και το επόμενο πρωί η Πέγκυ έβγαλε μια βόλτα το παιδί της με το καρότσι στην αγορά του Κατακόλου.
Στη συνέχεια απόλαυσε μαζί με το σύζυγό της, όπως βλέπεις στην φωτογραφία του ilialive, τον καφέ της σε γνωστή καφετέρια. Το διήμερο του ζευγαριού πέρασε με βόλτες με το σκάφος και βουτιές σε κοντινές ακτές.

Το βράδυ του Σαββάτου η τραγουδίστρια μετέβη οδικώς μέχρι την Καλαμάτα για να τραγουδήσει σε γνωστό μαγαζί της περιοχής και επέστρεψε αμέσως μετά στο Κατάκολο και να απολαύσει εκεί και την Κυριακή με την οικογένειά της.
ΠΗΓΗ

Η ασπιρίνη επιβραδύνει τον καρκίνο

Ο κίνδυνος θανάτου από καρκίνο είναι μικρότερος κατά 16% κατά μέσο όρο για όσους παίρνουν κάθε μέρα μία ασπιρίνη, όταν είναι ακόμα υγιείς, ενώ παράλληλα η καθημερινή λήψη ασπιρίνης φαίνεται πως επιβραδύνει την εξάπλωση της νόσου στους καρκινοπαθείς. Αυτό ήταν το βασικό συμπέρασμα μίας νέας αμερικανικής επιστημονικής έρευνας, η οποία έρχεται μεν να επιβεβαιώσει προηγούμενες μελέτες, που είχαν κάνει ανάλογες διαπιστώσεις, όμως εκτιμά ότι η ωφέλεια της ασπιρίνης είναι τελικά μικρότερη από αυτήν (έως 37%) που είχαν βρει οι παλαιότερες έρευνες.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον επιδημιολόγο Έρικ Τζέικομπς της Αμερικανικής Εταιρίας Καρκίνου, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου των ΗΠΑ, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ και τη βρετανική «Γκάρντιαν», παρακολούθησαν την εξέλιξη της υγείας άνω των 100.000 ανδρών και γυναικών, χωρίς προηγούμενο ιστορικό καρκίνου, που έπαιρναν καθημερινά μία χαμηλή δόση ασπιρίνης (75 μιλιγκράμ) για χρονικό διάστημα έως 11 ετών.
Οι θάνατοι από ορισμένες μορφές καρκίνου (εντέρου, στομάχου, οισοφάγου κ.α.) ήσαν σημαντικά μειωμένοι σε ποσοστό έως 40%, ενώ σε άλλους καρκίνους οι θάνατοι εμφάνιζαν μικρότερη μείωση, της τάξης του 12% κατά μέσο όρο. Συνολικά, η μέση μείωση των θανάτων ήταν περίπου 16% τόσο για όσους έπαιρναν την ασπιρίνη για πάνω από πέντε χρόνια, όσο και για εκείνους που το έκαναν για λιγότερα χρόνια.
ΠΗΓΗ

TZOYΛΙΑ: Φεύγω για πάντα

Το νέο πορνό της Αλεξανδράτου με τίτλο «H Tζούλια ξαναχτυπά-Το casting του γιατρού», που μόλις κυκλοφόρησε, περιλαμβάνει...

Η εκδίκηση της γυναίκας οδηγού ΒΙΝΤΕΟ

Τέρμα πια η απαξίωση και η προπαγάνδα εναντίον της γυναίκας οδηγού......................


Βρέθηκε η εκπρόσωπος του ωραίου φύλου που όρθωσε το ανάστημα της και πήρε την εκδίκηση της από τους άνδρες…





Μη το χάσετε!

Γυναίκα 110 κιλών εντυπωσιάζει με χορό pole dancing


12χρονος ομολόγησε ότι έκανε 21 εγκλήματα μέσα σε 2 μήνες!

Σοκ προκαλεί στη Βρετανία η είδηση ότι ένας 12χρονος μαθητής μέσα σε διάστημα 2 μηνών πραγματοποίησε συνολικά 21 εγκλήματα, από κλοπές μέχρι και σεξουαλικές επιθέσεις!

Ο μικρός από το Portsmouth έχει πλούσιο 'βιογραφικό' πλέον, μέσα στους 2 τελευταίους μήνες προβληματίζοντας τις αρχές.

Ο 12χρονος θα παρουσιαστεί ενωπίον του δικαστή ανηλίκων στις 31 Αυγούστου και ως τότε θα πρέπει να αποφεύγει συγκεκριμένα σημεία της περιοχής στην οποία διαμένει.

ΠΗΓΗ

Αυτοί είναι οι χειρότεροι γονείς του κόσμου!!






Κάποιος να φωνάξει την αστυνομία…
Κάποιος να πάει τα παιδιά στη πριόνια.Αυτοί δεν είναι γονείς.Αυτοί βγάζουν το άχτι τους στα παιδιά τους με ρίσκο τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών.Άλλο ένα μέρος από γονείς για κλάματα…


ΔΕΙΤΕ


Ξέσπασμα της μητέρας της 15χρονης Μυρτώς: ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ;

Ξέσπασμα της μητέρας της 15χρονης Μυρτώς από την μονάδα της Εντατικής του Αττικού Νοσοκομείου.



Στηλιτεύει τη συμπεριφορά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ που αν και πατέρας δύο παιδιών, δεν μπήκε στον κόπο να χαλάσει τις διακοπές του για να κάνει μια ανακοίνωση για την άτυχη έφηβη που δίνει μάχη ζωής.
Το δεύτερο κόμμα σε κοινοβουλευτική δύναμη, απουσιάζει από τις κοινωνικές εξελίξεις και αυτό είναι εξαιρετικά λυπηρό.
Και δίκαια η αγανάκτηση της μάνας. Πέρα για πέρα δίκαιη. Όσο για την ΝΔ δεν περιμέναμε όχι καταδίκη αλλά ούτε αναφορά. Αυτοί είναι χαμένοι στην κοσμάρα τους. Ντόλτσε βίτα κι άγιος ο Θεός.
ΠΗΓΗ

Στο διαδίκτυο οι δόσεις του φόρου εισοδήματος - Πόσο, πότε και σε πόσες δόσεις θα πληρώσετε το φόρο

 Πότε θα ξαναπληρώσουν όσοι κατέβαλαν την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση
- Όσοι δεν υπέβαλαν ηλεκτρονικά τη δήλωση πάνε στην τράπεζα με το εκκαθαριστικό στο χέρι
- Σε ποιες περιπτώσεις προβλέπεται αποπληρωμή σε 7 δόσεις
- Τι θα γίνει με όσους πλήρωσαν ήδη τη πρώτη δόση τους και με όσους πρέπει να τη πληρώσουν μέχρι τέλος Αυγούστου


Από την ερχόμενη Πέμπτη τελικά θα έχουν τη δυνατότητα οι φορολογούμενοι να μπορούν να μπαίνουν στο ηλεκτρονικό σύστημα του υπουργείου Οικονομικών και να ενημερώνονται για το ύψος των δόσεων που θα πληρώσουν στην εφορία μετά την απόφαση της κυβέρνησης για αποπληρωμή σε 7 δόσεις για εισοδήματα έως 60.000 ευρώ.
Όσοι δεν έχουν κωδικό θα μπορούν με τον ΑΦΜ τους να βλέπουν το ύψος των δόσεων.
Τα φουσκωμένα εκκαθαριστικά της εφορίας έχουν αρχίσει και καταφτάνουν ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που όχι μόνο έλαβαν το εκκαθαριστικό αλλά πλήρωσαν και την πρώτη δόση. Ωστόσο, μεγάλο μπέρδεμα επικρατεί με τις δόσεις για την αποπληρωμή του φόρου εισοδήματος. Και αυτό γιατί σε όλα τα εκκαθαριστικά που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής, η αποπληρωμή προβλέπεται σε τρεις διμηνιαίες δόσεις... ενώ τα δεδομένα στην πορεία άλλαξαν!

Γερμανός πιλότος αποκάλεσε εν πτήσει στους επιβάτες την Ελλάδα "Μαύρη Τρύπα"

Άφωνοι έμειναν οι λιγοστοί Έλληνες επιβάτες, οι οποίοι ταξίδευαν με Γερμανούς από μεγάλη πόλη της Γερμανίας στο Ηράκλειο, με γνωστή αεροπορική εταιρεία, όταν ο πιλότος αποκάλεσε από μικροφώνου την Ελλάδα "Μαύρη Τρύπα στην οποία ρίχνουν τα ευρώ τους"!
"Καλως ήρθατε στην Ελλάδα, τη χώρα "Μαύρη Τρύπα" στην οποία δίνουμε τα χρήματά μας", είπε ο Γερμανός πιλότος στο επιβατικό κοινό, το οποίο αποτελείτο κυρίως από Γερμανούς τουρίστες!

Μια πτήση, η οποία ερχόταν απευθείας από τη Γερμανία με προορισμό το Ηράκλειο. Ο πιλότος χωρίς να γνωρίζει ότι ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και Κρητικοί, είπε να πρωτοτυπήσει. Έτσι, αντί να ακολουθήσει το πρωτόκολλο και να αναφερθεί στον καιρό, τα μίλια, τη θερμοκρασία και όλα τα σχετικά, είπε να κάνει πλάκα με τη χώρα μας!

Δεν έχει πει βέβαια κανείς στον "κύριο" αυτό για το ρόλο της Γερμανίας στη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας, ούτε και για τα δις ευρώ που έχει βγάλει η χώρα του εκμεταλλευόμενη την θέση της Ελλάδας.

Πρόκειται πάντως για μια ακόμη απόδειξη της εικόνας που έχουν οι ξένοι για τη χώρα μας και της προπαγάνδας σε βάρος μας...
ΠΗΓΗ

Εξιτάρει τους πάντες το νέο σούπερ καυτό βίντεο της Jodie Marsh!!

Σε νέο επίπεδο έχει περάσει η Jodie Marsh, με τα απίστευτα καυτά video που βγάζει στην φόρα.
Το μοντέλο από την Αγγλία είπε να βγάλει τα ρούχα της στην συγκεκριμένη φωτογράφιση και να ανάψει για τα καλά τον ανδρικό πληθυσμό. Και τα καταφέρνει βέβαια με χαρακτηριστική ευκολία. Ποιός να αντισταθεί άραγε στα τρελά της προσόντα;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Εσείς γνωρίζετε πώς λένε το πουλάκι στο logo του Twitter;

Το Twitter από το 2006 που έκανε την εμφάνισή του, κρατούσε μυστικό το όνομα του πουλιού στο logo του.....

Ο product manager του twitter, Ryan Sarver, αποκάλυψε ότι το όνομα του διάσημου γαλάζιου πουλιού είναι …Larry.
Η είδηση ξάφνιασε τους χρήστες του Twitter που θέλησαν αμέσως να μάθουν περισσότερες πληροφορίες, όμως το όνομα Larry είναι μάλλον το μόνο που πρόκειται να μοιραστούν οι υπεύθυνοι μέχρι στιγμής.

ΠΗΓΗ


Διάσημοι ηθοποιοί στην πρώτη τους εμφάνιση









Δείτε μερικούς από τους πλέον διάσημους ηθοποιούς του Hollywood στην παρθενική τους εμφάνιση...................
Μερικοί από αυτούς μάλιστα ξεκίνησαν σε τόσο μικρή ηλικία που είναι πραγματικά «αγνώριστοι» σε σχέση με σήμερα!
ΔΕΙΤΕ


Υγρή απόλαυση!!!



Σε ηλιοθεραπεία και βουτιές στην πισίνα του Χίλτον επιδόθηκε η Κατερίνα Στικούδη...

προκαλώντας πανικό σε όσους είχαν την τύχη να βρίσκονται εκεί..................

 Το σέξι μοντέλο απαθανάτισε η εφημερίδα Real σε καυτές πόζες με το μικροσκοπικό κίτρινο μπικίνι της. Η ίδια μίλησε για τα σχέδιά της για την επόμενη σεζόν.

Η Κατερίνα Στικούδη παραδέχτηκε ότι έχει δεχτεί πρόταση να είναι στο «Μες στην καλή χαρά» και ότι θαυμάζει τη Ναταλία Γερμανού αλλά κατέληξε ότι προτιμά «οι ανακοινώσεις να γίνουν επίσημα από το κανάλι»


ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ - Με καυτό σορτς βόλτα με την Μελίνα και τον Γιώργο

Η Δέσποινα Βανδή, με καυτό σορτς, έκανε βόλτες με την Μελίνα και τον Γιώργο της στα σοκάκια της παλιάς πόλης της Ρόδου...................

Η γνωστή τραγουδίστρια ήθελε να δείξει στα παιδιά της τις ομορφιές της συνοικίας των Ιπποτών.
Η τραγουδίστρια παρέμεινε στο νησί δύο μέρες, όπου και ήταν προσκεκλημένη σε δεξίωση γνωστού επιχειρηματία του νησιού.
Η Μελίνα όσο μεγαλώνει θυμίζει έντονα τη μαμά Δέσποινα, ενώ ο μικρός Γιώργος έχει πάρει και από τους δύο γονείς του.
Οι βόλτες στα σοκάκια συνοδεύτηκαν από καραμέλες και παγωτά που ζητούσαν επίμονα τα παιδιά και η μαμά τους έκανε τα χατίρια!

Ποιός είναι, αυτό το όμορφο αγοράκι; Τον αναγνωρίζεις;

Η Bouru...Bouru... αποφάσισε να ανοίξει τα αρχεία της! Ποιός διάσημος είναι αυτό το όμορφο αγοράκι της φωτογραφίας; Ο πιτσιρικάς που χορεύει με μια συμμαθήτριά του είχε κατακτήσεις από τότε...Μα , δεν τον αναγνώρισες ακόμη;















Είναι το πρόσωπο των ημερών !

Κινούμενα σχέδια και κόμικ «ζωντανεύουν» σε ένα μουσείο!


Τα κόμικ διασκέδαζαν για δεκαετίες ολόκληρες τα παιδιά αλλά και τους μεγαλύτερους, προσφέροντας απλόχερα ένα φανταστικό ταξίδι στο μέλλον μέσα από τις εικονογραφημένες σελίδες τους.
Αυτό είχαν στο μυαλό τους οι Δημοτικές Αρχές της πόλης Hangzhou νοτιοδυτικά της Σαγκάης στην Κίνα όταν αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν έναν αρχιτεκτονικό διαγωνισμό με σκοπό να επιλέξουν το καλύτερο project που θα τους επέτρεπε στη συνέχεια να δημιουργήσουν το πρώτο μουσείο κόμικ και κινουμένων σχεδίων στον κόσμο...


Αυτό είναι το facebook του Δράκου της Πάρου!

Αυτό είναι το facebook του 21χρονου Πακιστανού που κακοποίησε άγρια την 15χρονη Μυρτώ...
στην Πάρο.

Μερικές από τις φωτογραφίες που βρίσκονται στο προφίλ του είναι λίγες ημέρες πριν την άγρια επίθεσή του στην 15χρονη, από το σημείο όπου χτύπησε την άτυχη κοπέλα.

Μπορείτε να το δείτε εδω



ΠΗΓΗ

Sex … στο αυτοκίνητο ;

Tο δοκίμασες στη κουζίνα, στο σαλόνι, στη μπανιέρα, πάνω στον απορροφητήρα, όμως παραδέξου το, το μέρος που προτιμάς είναι…το αυτοκίνητο.

Τουλάχιστον έτσι μας λένε τα αποτελέσματα της έρευνας, που πραγματοποιήθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, σε δείγμα 3000 ατόμων.
Τι έδειξε η έρευνα;
Ότι το 48% θεωρούν το αυτοκίνητο το πιο συναρπαστικό μέρος για να κάνουν σεξ. Ένας στους δύο, προτιμάει να τρίζουν μόνο τέσσερα ελατήρια απο κάτω του! Το αυτοκίνητο ήρθε πρώτο, ενώ ένας στους τρεις, έχει προτίμηση σε ξένα κρεβάτια.
Πιο νορμάλ εκδοχές, ακολουθούν με 27% το δάσος και 22% σε Jacuzzi.
Και επειδή προφανώς κατάλαβες ότι μπορούσαν να επιλέξουν πάνω από μια απαντήσεις, ενδιαφέρον έχει το γεγονός, ότι ένας στους τρεις θεωρεί το αεροπλάνο το πιο συναρπαστικό μέρος για να κάνει sex.
ΠΗΓΗ

Η Σάσα Μπάστα τα πήρε τα κιλάκια της!

 Η Σάσα Μπάστα με νέο λουκ και παραπάνω κιλά...
στην παραλία με το ροζ μπικίνι της... Σχεδόν αγνώριστη. Απέκτησε ζουμερές καμπύλες, έκοψε τα μακριά μαλλιά -εκτός κι αν ήταν τρέσες και τις έβγαλε- και το χρωμοσαμπουάν χτύπησε κόκκινο… Την είδαμε να κολυμπά σε οργανωμένη παραλία της Αθήνας και βάζαμε στοίχημα πως ήταν κάποια άλλη που απλώς προσποιούταν την Σάσα. Το στοίχημα πάντως το χάσαμε. Πειράζει που εμείς θέλουμε την Σάσα που ξέραμε; Με το μακρύ ξανθό μαλλί και το κορμί πασαρέλας; Δεν πειράζει, αρκεί που κερδίσαμε για όλους εσάς σέξι εικόνες της!

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ.!!!!!!!!!!!!!

Η Άννα Βίσση άρτι αφιχθείσα στο ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, μετά από περιοδεία της στα ελληνικά νησιά........................














Το μάτι μας έπεσε επάνω στο περίεργο τατουάζ της χαμηλά στην μέση.
Δυστυχώς ο φωτορεπόρτερ δεν ζήτησε από την σταρ να κατεβάσει κι άλλο τη βερμούδα της, ώστε να φανεί ολόκληρο το σχέδιο.
Μήπως είναι ένα από αυτά που χτύπησε στο Λονδίνο την εποχή που γύριζε το ριάλιτι της ζωής της  κι απλώς δεν το έδειξαν οι κάμερες;

Πρώτες βοήθειες αν πατήσετε αχινό, δράκαινα, τενεκεδάκι ή γυαλί στην παραλία ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA - Strange news: Πρώτες βοήθειες αν πατήσετε αχινό, δράκαινα, τενεκεδάκι ή γυαλί στην παραλία


Οι αχινοί είναι μικρά, θαλάσσια ζώα με ασβεστολιθικό σφαιρικό κέλυφος που φέρουν αγκάθια. Ανήκουν στην υπο-συνομοταξία των...
Εχινοζώων (ή Ελευθεροζώων), της συνομοταξίας των Εχινοδέρμων, στην οποία ανήκουν και οι αστερίες. Τα ζώα αυτά σχηματίζουν την ομοταξία των Εχινοειδών. Απαντώνται σε όλες τις θάλασσες του κόσμου. Ειδικότερα, ζουν στη λάσπη του βυθού ή σε μέρη με φύκια ή επάνω σε βράχους, σε μικρό σχετικά βάθος. Αχινοί, αστερίες και φύκη είναι μερικά από τα είδη που μαρτυρούν πόσο υγιές είναι ένα θαλάσσιο οικοσύστημα.

Αν πατήσετε αχινό:

Άνεργος αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη Βουλή της Ιταλίας

Ένας Ιταλός 54 ετών, αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από το μέγαρο της βουλής της Ρώμης, στην πλατεία Μόντε Τσιτόριο της Αιώνας Πόλης.

Πλύνετέ τα πρώτα

Αυτό το περιστατικό συνέβη πρόσφατα στο Βόρειο Τέξας.
Μια γυναίκα πήγε για βαρκάδα μια Κυριακή, παίρνοντας μαζί της... μερικά αλουμινένια κουτάκια με αναψυκτικό, τα οποία έβαλε μέσα στο ψυγειάκι του σκάφους. Τη Δευτέρα διεκομίσθη στο νοσοκομείο και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Την Τετάρτη απεβίωσε.
Η νεκροψία κατέδειξε ότι πέθανε από λεπτοσπείρωση. Η πηγή της εντοπίστηκε στο κουτάκι του αναψυκτικού από το οποίο ήπιε απευθείας, χωρίς να χρησιμοποιήσει ποτήρι. Δοκιμές απεκάλυψαν ότι η αλουμινένια συσκευασία του αναψυκτικού ήταν μολυσμένη από ούρα αρουραίου, που προκάλεσαν τη λεπτοσπείρωση.
Τα ούρα αρουραίου περιέχουν τοξικές και άλλες θανατηφόρες ουσίες. Είναι επιτακτικό το να πλένετε καλά το άνω μέρος όλων των αλουμινένιων συσκευασιών αναψυκτικών, πριν πιείτε από αυτά. Τα κουτάκια αυτά συνήθως αποθηκεύονται σε αποθήκες και στη συνέχεια μεταφέρονται και παραδίδονται στα καταστήματα λιανικής πώλησης χωρίς να έχουν καθαριστεί.  Μία μελέτη στο NYCU απέδειξε ότι το άνω μέρος όλων των κουτιών αλουμινίου από αναψυκτικά είναι περισσότερο μολυσμένα ακόμη και από τις δημόσιες τουαλέτες (!), όντας γεμάτα από μικρόβια και βακτηρίδια. Γι' αυτό, λοιπόν, πλύνετέ τα με άφθονο νερό πριν τα βάλετε στο στόμα σας, για να αποφύγετε οτιδήποτε μοιραίο.

ΠΗΓΗ

Μεγάλη πυρκαγιά στο κέντρο του Λονδίνου


Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε κέντρο ανακύκλωσης στο Λονδίνο κοντά στο Ολυμπιακό Πάρκο, λίγες ώρες πριν την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων την Κυριακή.
ΠΗΓΗ

Έγκριση για συσκευές γεωεντοπισμού σε ευπαθείς ομάδες και ανηλίκους

    Tο «πράσινο φως» υπό όρους έδωσε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, για τη χρήση συσκευών γεωεντοπισμού, μέσω συνδρομής, σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και σε ανήλικους. Την άδεια της Αρχής ζήτησαν δύο εταιρείες παροχής τέτοιων υπηρεσιών 24ωρης παρακολούθησης μέσω ειδικού κέντρου, με την καταβολή συνδρομής.

Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι τελικά η σχέση της με την μητέρα του Ματέο;

Τελικά έχουν ή δεν έχουν κόντρα η Ελένη Μενεγάκη με τη μητέρα του συντρόφου της, Ματέο Παντζόπουλου; Ποιες είναι οι σχέσεις τους; Την εγκρίνει;

Οι κύκλοι της Λιλίκας Παντζοπούλου, της μητέρας του συντρόφου της δημοφιλούς παρουσιάστριας, αφήνουν να διαφανεί ότι οι διαφορές που είχε η Ελένη Μενεγάκη με την... πεθερά της βαίνουν προς επίλυση. Τρανή απόδειξη η κοινή τους φωτογράφηση στην Άνδρο, στην έκθεση της κυρίας Παντζοπούλου, όπου οι δύο γυναίκες δεν δίστασαν ακόμη και να αγκαλιαστούν μπροστά στο φωτογραφικό φακό. 


Λουκέτο βάζει άλλη μια αεροπορική εταιρεία

Αναστολή πτήσεων για την ιταλική Wind Jet. Στον “αέρα” 300.000 επιβάτες που θα ταξίδευαν με την εταιρεία.


Στην αναστολή των πτήσεών της προχώρησε η ιταλική εταιρεία χαμηλού κόστους Wind Jet. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία σε πολλά αεροδρόμια της Ιταλίας έχει ήδη δημιουργηθεί «χάος» από την κίνηση της εταιρείας. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης περίπου 200 Ισραηλινοί οι οποίοι ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν για το Τελ Αβίβ, πέρασαν τη νύχτα τους στο αεροδρόμιο. Εν τω μεταξύ, επιπλέον πέντε πτήσεις από άλλα ιταλικά αεροδρόμια ακυρώθηκαν.


Πως διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της;





 Σωστή διατροφή και άσκηση με… μέτρο είναι τα μυστικά της Φαίης Σκορδά για καλλίγραμμη σιλουέτα!

Σε ποια πόλη στον κόσμο το σεξ δεν σταματάει ποτέ;

Αν σας ρωτούσαν ποια πόλη στον κόσμο είναι η Μέκκα του σεξ, τι θα απαντούσατε; Σε ποια πόλη πιστεύετε ότι οι άνθρωποι κάνουν σεξ περισσότερο από παντού; Σε ποιο σημείο του πλανήτη, το σεξ δεν σταματάει ποτέ; Μια μεγάλη έρευνα, εταιρίας προφυλακτικών, έχρισε την πόλη που όλοι θα θέλαμε να ζούμε εκεί. (εντάξει μην υπερβάλλουμε κιόλας)...

Τα παιχνίδια με τον δονητή τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Αλλοδαπός τουρίστας υπέστη ατύχημα...



Αλλοδαπός τουρίστας υπέστη ατύχημα παίζοντας με... τύπο δονητή προσπαθώντας έτσι να καλύψει τις σεξουαλικές του επιθυμίες με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.
Σε κάποια στιγμή όπως φαίνεται έχασε τον ... έλεγχο με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο του νησιού της Κω  με τους γιατρούς να καταφέρνουν μετά από επιτυχή επέμβαση να αφαιρέσουν το αντικείμενο.
ΠΗΓΗ

Οι πιο ασυνήθιστες παραλίες του κόσμου


Πως θα σας φαινόταν αν κάνατε μπάνιο σε μια ....
παραλία φυσικά θερμαινόμενα νερά ή σε μια παραλία
όπου τα βότσαλα μοιάζουν με κρύσταλλα; Συγκεντρώσαμε για εσάς τις 7 πιο
περίεργες παραλίες στον πλανήτη και σας τις παρουσιάζουμε...
 
 

Η παρωδία του «Call Me Maybe» που σαρώνει στο YouTube (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο χρήστης του YouTube Steve Kardynal παρουσιάζει τη δική του εκδοχή του γνωστού τραγουδιού «Call Me Maybe», με την βοήθεια των ανυποψίαστων χρηστών του Chatroulette.

Το βιντεάκι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα ως ένα από τα πιο διασκεδαστικά της χρονιάς, κάτι που φαίνεται και από τις 6.000.000 προβολές που έχει μέσα σε 2 μέρες.


Τι συμβαίνει εάν πεθάνει ένας εργαζόμενος της Google;

 Κατά καιρούς έχετε δει ή έχετε ακούσει για τις εξαιρετικές συνθήκες εργασίας στη Google, αλλά για πρώτη φορά το Forbes αναλύει την...
κάλυψη που παρέχει ο κολοσσός στους εργαζόμενους της και τις οικογένειες τους σε περίπτωση που αυτοί αποδημήσουν εις Κύριον.






ΝΕΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ για δωρεάν ρεύμα για όλους και η πλήρης αποσιωποίηση του θέματος! (βίντεο)

Το γνωρίζατε ότι υπάρχουν εφευρέσεις οι οποίες έχουνε την δυνατότητα να δουλεύουνε ασταμάτητα, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό έξοδο;
Το γνωρίζατε ότι οι εφευρέσεις αυτές έχουνε την δυνατότητα να παράγουν ρεύμα δωρεάν για όλους, λύνοντας το πρόβλημα της ρύπανσης του πλανήτη, οριστικά;

Τα οφέλη των συσκευών αυτών θα αλλάξουν την κατάσταση που επικρατεί πάνω στον πλανήτη μας αυτή τη στιγμή, καταργώντας οριστικά τη χρήση πετρελαίου! Καταλαβαίνουμε όλοι μας τη σημαίνει αυτό..
.

Έπαιζε χιπ χοπ αλλά ακούγαμε βυζα…ντινή!!!

Τα μεμέ που δεν κουνήθηκαν, ποτέ. Η συγκεκριμένη κυρία είναι η DJ Αλμάζα κι έπαιξε μουσική σε διαγωνισμό ομορφιάς.


Εντύπωση όμως προκάλεσε, όχι τόσο ο εκκεντρικός τρόπος στο στιλ της, όσο το γεγονός ότι όσα ντεσιμπέλ κι αν έριξε στην κονσόλα, ό,τι κούνημα χορευτικό κι αν έριξε η ίδια, το στήθος παρέμενε αμίλητο κι ακούνητο. Μαρμαρωμένο που λέμε στη λαϊκή γλώσσα.
Αρνήθηκε το στήθος να ακολουθήσει την ιδιοκτήτρια του; Δεν συμφωνούσε με τα μουσικά της ακούσματα; Περίεργο. Μάλλον θα πείσμωσε και δεν γνωρίζουμε το
λόγο…
Sexy Φωτο


Ενωμένοι ακόμη και στο θάνατο...


Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του κόσμου. Το μακάβριο θέαμα που αντίκρυσαν τα μέλη των σωστικών συνεργείων που ψάχνουν στα ερείπια της περιοχής Ταμπρίζ στο βορειοδυτικό Ιράν. Τουλάχιστον 250 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τους καταστροφικούς σεισμούς του Σαββάτου, ενώ ολόκληρα χωριά ισοπεδώθηκαν.
ΠΗΓΗ

Γερουσιαστής πυροβόλησε και σκότωσε με ούζι την γραμματέα του!






Το περιστατικό έγινε στην Ταϊλάνδη και όπως ο ίδιος δήλωσε την σκότωσε κατά λάθος όταν ο ίδιος έπαιζε με ένα...ούζι!





Παρουσιαστής ειδήσεων ολόγυμνος στην παραλία!


Ο λόγος για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Γιάννη Κυφωνίδη, ο οποίος μέχρι πρότινος παρουσίαζε τις ειδήσεις στην ΕΡΤ3! Ο παρουσιαστής λοιπόν αυτός προσπαθεί εδώ και καιρό να περάσει τα οφέλη του γυμνισμού στο πλατύ κοινό.

Μάλιστα γι αυτό τον λόγο έχει δραστηριοποιηθεί εδώ και χρόνια πρωταγωνιστώντας σε εκδηλώσεις διαφόρων σωματείων ανά την Ελλάδα! Και όλα αυτά βεβαίως μακριά απο κάμερες…

Γιώργος Τσαλίκης: Ποιός και γιατί τον αποκάλεσε "μ@λ@κ@"



O Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε στην Πάφο για μια εμφάνιση σε γνωστό club.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής είπε αρκετές μαντινάδες, που για να της θυμηθεί όλες είχε την βοήθεια του κινητού του.

Κάποιες από αυτές είχαν αρκετά "μπιπ" και έτσι το κοινό, που τις έλεγε μαζί του, κάποια στιγμή τον αποκάλεσε "μ@λ@κ@", αφού αυτό έλεγε η μαντινάδα, και εκείνος γελώντας τους ευχαρίστησε.
ΠΗΓΗ

Επαναστατικό σπρέι θεραπεύει χρόνιες πληγές

Αμερικανοί και Καναδοί ερευνητές δημιούργησαν ένα σπρέι που ψεκάζει πάνω στις πληγές του δέρματος ένα στρώμα δερματικών κυττάρων και πρωτεϊνών, βοηθώντας έτσι στην επούλωση των τραυμάτων, χωρίς να χρειάζεται μεταμόσχευση δέρματος από άλλο σημείο του σώματος.


Το σπρέι δοκιμάστηκε σε 228 άτομα με χρόνια έλκη στα πόδια τους, που διαρκούσαν πολλούς μήνες. Λαμβάνοντας το σπρέι κάθε δύο εβδομάδες, οι ασθενείς εμφάνισαν σημαντική βελτίωση. Η μείωση των πληγών άρχισε σχεδόν αμέσως. Το 70% των ασθενών θεραπεύτηκε μέσα σε τρεις μήνες έναντι του 47% των ατόμων που έκαναν εικονική θεραπεία τύπου «πλασέμπο».

Δημιουργήστε το δικό σας "κήπο" μαγείας! στο Miramagia


Το Miramagia έχει κερδίσει το βραβείο του καλύτερου online παιχνίδιου για το 2012!

Το Miramagia είναι ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο οι παίχτες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους "κήπο" μαγείας! Οι παίκτες ξεκινούν το παιχνίδι κάνοντας μαθήματα για την καλλιέργεια αρωματικών φυτών ή των φυτών από μαγικούς θάμνους. Αφού μάθουν τα πρώτα ξόρκια, θα αναλάβουν την φροντίδα ενός νεογέννητου δράκου τον οποίο θα πρέπει να αναθρέψουν σωστά με τη βοήθεια ισχυρών δυνάμεων μέσα από το παιχνίδι.

  Κάντε δωρεάν εγγραφή εδώ





ΠΗΓΗ



Καρκίνος του μαστού σε δίχρονο αγγελούδι

Η αρρώστια την «χτύπησε» όταν ήταν μόλις δυο χρονών. Υπεβλήθη αμέσως σε μαστεκτομή, ενώ οι γιατροί της αφαίρεσαν και έξι λεμφαδένες από... τη μασχάλη, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί.

«Σοκαριστήκαμε τόσο πολύ από τη διάγνωση. Ασχολούμαι με τον καρκίνο εδώ και 25 χρόνια και ποτέ δεν έχω συναντήσει τόσο νέο ασθενή. Είναι η νεότερη γνωστή περίπτωση στον κόσμο»,δήλωσε η γιατρός της μικρής, Nancy Down στη Daily Mail.

Ένα αποκαλυπτικό ντοκυμαντερ που δεν θα δούμε ποτέ στα ελληνικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης

Ντοκυμαντέρ: "Ύποπτο Έθνος"

Ο συγγραφέας Henry Porter αφιέρωσε σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος του 2006 στο να "τσακώνεται" με τον Tony Blair (πρώην πρωθυπουργό της Αγγλίας) για το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέσα από την εβδομαδιαία του στήλη στην εφημερίδα Observer.

Στο ντοκυμαντέρ που θα δείτε, ο Henrey μας καλεί σε ένα ταξίδι στις τεχνολογίες παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται σήμερα στην Αγγλία και στις ΗΠΑ και τι καινούριο σχεδιάζεται (σημείωση: έχει αναλυτική αναφορά στα τσιπάκια RFIDs και στις Ηλεκτρονικές Ταυτότητες e-IDs).
Ο Henrey μιλάει και με τον ειδικό σε θέματα ασφαλείας Η/Υ Adam Laurie ο οποίος του παρουσιάζει πόσο μη ασφαλή είναι πολλές από αυτές τις τεχνολογίες...

Δείτε το όντως αποκαλυπτικό ντοκυμαντέρ:

Τα πιο... ζουμερά οπίσθια της Μυκόνου. ΒΙΝΤΕΟ


Είναι γεγονός και αποδεικνυεται με το βίντεο ντοκουμέντο που ακολουθεί...

Τα πιο… ζουμερά οπισθια της μυκονου ανήκουν σε μαύρη γαζέλα που εθεάθη να συνομιλεί με τον Μιχάλη Ζαμπίδη και τον Γιώργο Σατσίδη στην παραλία της Φτελιάς.

Το κορίτσι δεν υπάρχει. Σας το λέμε μετά βεβαιότητας, έχουνε δει πολλά τα μάτια μας απαρχής του καλοκαιριού, αλλά το συγκεκριμένο είναι για βραβείο.

Τα συγχαρητήριά μας στους Ζαμπίδη - Σατσίδη για την ανακάλυψη και στην κάμερα του Mykonos Live TV που απαθανάτισε τη στιγμή!

“Αντίο” Λονδίνο – Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων (PHOTOS)



Μετά από 17 ημέρες έντονης αγωνιστικής δράσης η γιορτή του αθλητισμού ολοκληρώθηκε με το Λονδίνο να δίνει την σκυτάλη στην Βραζιλία για το 2016
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ:


Δίαιτα της Λεπτίνης: Η Παπαρίζου έχασε 4 κιλά σε μία εβδομάδα


Η Έλενα Παπαρίζου κατάφερε να χάσει τέσσερα ολόκληρα κιλά μέσα σε μία εβδομάδα! Όλοι απόρησαν όταν είδαν την τραγουδίστρια εμφανώς πιο αδυνατισμένη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Πώς το κατάφερε αυτό; Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», με τη νέα επαναστατική δίαιτα «Leptin Diet», που κάνει θραύση στο Χόλυγουντ!

ΣΟΚ!!!ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ…ΝΕΚΡΑ ΜΩΡΑ…ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ!!!+18

  Αυτή είναι η κοινωνία της Νέας Τάξης. Διεφθαρμένη, βρώμικη, μακριά από ήθη, αξίες και έθιμα, τουλάχιστον για μας τους Έλληνες.
Πριν προχωρήσετε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν τριγύρω παιδιά και...
άτομα που μπορεί να ενοχληθούν από το φρικιαστικό αυτό θέαμα.

Κοιμήθηκε μέσα σε αιώρα ... στο μετρό!

 Τα γεμάτα βαγόνια του Μετρό του Λος Αντζελες στις ΗΠΑ,
ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής, προκαλούν δυσφορία, όταν όμως εντός των συρμών υπάρχουν επιβάτες που ροχαλίζουν, φωνάζουν κτλ, η κατάσταση γίνεται περισσότερο αφόρητη.

Όπως ο επιβάτης της φωτογραφίας, ο οποίος έστησε μία αιώρα και παίρνει τον υπνάκο του κατά τη διάρκεια του δρομολογίου.
ΠΗΓΗ

Έφτιαξε ολόκληρο λούνα παρκ μόνο για την κόρη του!

Εντάξει... ολόκληρο λούνα παρκ δεν είναι, αλλά έκανε καλή δουλειά!
Ένας μπαμπάς έφτιαξε ολόκληρο σιδηρόδρομο, για να κάνει τρενάκι η κόρη του... στην αυλή του σπιτιού τους!
Εεεεε, αυτός είναι πολύ cool μπαμπάς!
ΔΕΙΤΕ.................