Translate Kapritsio

What Are These?

Θέλεις μια άψογη εμφάνιση στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν; Κάνε λοιπόν την διαφορά!

Φέτος τις γιορτές, η γούνα, τα έντονα χρώματα, αλλά και τα πανύψηλα τακούνια γίνονται το απόλυτο must have σε κάθε γκαρνταρόμπα, αφού δεν λείπουν και από τις γιορτινές συλλογές των φημισμένων σχεδιαστών. Είναι η ευκαιρία λοιπόν να τραβήξουμε όλα τα βλέμματα πάνω μας και να εντυπωσιάσουμε με κάτι ιδιαίτερο και λαμπερό! Τι καλύτερο από το να επιλέξουμε ένα φόρεμα, παντελόνι, φούστα ή ακόμα και μια τσάντα ή παπούτσια, με βάση όλες τις τελευταίες τάσεις ης μόδας για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν;







you're the one that i want!
Έχετε πάντα κατα νου ότι η φετινή σεζόν αγαπά τα απλά και όχι πολύπλοκα ρούχα. Και φυσικά αυτό περιλαμβάνει άνετα και ευκολοφόρετα υφάσματα, χωρίς πολλές διακοσμήσεις και στολίδια. Προσέχουμε λοιπόν τις υπερβολές  και τους συνδυασμούς στο ντύσιμό μας και δεν προσθέτουμε επιπλέον φανταχτερά χρώματα ή λαμπερά ρούχα πέραν των δυο. Η επιλογή σας σε κάποιο φόρεμα, παπούτσι ή τσάντα  φροντίστε να «σπάζει» τον τόνο του απλού στο ντύσιμό σας και το κάνει πιο λαμπερό και εντυπωσιακό,αποκλειστικά για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Οπότε στο υπόλοιπο ντύσιμο διατηρούμε ένα τόνο απλού outfit.


Glam
Το συγκεκριμένο στυλ ταιριάζει σε όλες μας, φτάνει να συνδυαστεί σωστά και να αναδείξει κάτι το εντυπωσιακό, ανάλογα φυσικά και με την περίσταση. Είναι ότι πρέπει για τις γιορτινές μέρες που έρχονται. Δώστε χρώμα και λάμψη στις εξόδους σας.

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...