Translate Kapritsio

What Are These?

Γιορτινά looks εκ των ενόντων!

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά και κάποιες από εσάς ίσως δεν έχετε πολλά χρήματα για να επενδύσετε στο γιορτινό ντύσιμο.
Ανοίξτε λοιπόν την ντουλάπα σας και αναζητήστε τα κομμάτια που σας προτείνουμε.
Με το σωστό styling τα παλιά σας ρούχα και αξεσουάρ θα φαίνονται σαν καινούρια...




Αναζητήστε κάποιο φόρεμα σε απόχρωση σμαραγδιού, ρουμπινιού, αμέθυστου ή κίτρινου διαμαντιού. Τα jewel tones είναι στη μόδα. Αν δεν έχετε κανένα τέτοιο φόρεμα τότε σίγουρα θα έχετε κάποιο cocktail dress σε hot pink ή τυρκουάζ. Συνδυάστε τα με μαύρα, ασημί ή χρυσά πέδιλα και είστε έτοιμες!
Βρείτε κάποιο κομμάτι στολισμένο με παγιέτες, κρύσταλλα Swarovski, λαμέ ή χρυσοκλωστή. Μπορεί να είναι φόρεμα, φούστα, μπλούζα ή ακόμα και γιλέκο. Τα metallics ξεχωρίζουν αυτή τη σεζόν. Αν δεν έχετε κάτι τέτοιο ψάξτε για εξίσου λαμπερό τσαντάκι, head-piece, υπόδημα ή ακόμα και εσάρπα.
Φορέστε το αγαπημένο σας τζην και συνδυάστε με σακάκι tuxedo ή αυστηρό λευκό πουκάμισο και γόβες. Εναλλακτικά συνδυάστε glamorous σορτς με κλασικό πουκάμισο, σακάκι και παπιγιόν. Σε κάθε περίπτωση συνοδέψτε με ψηλοτάκουνα. Άλλη λύση είναι το sparkly ή δαντελένιο κολάν. Το ανδρόγυνο look κυριαρχεί στις πασαρέλες.
Υιοθετήστε ένα total look σε κάποια τολμηρή απόχρωση. Ντυθείτε σε απόχρωση του κόκκινου, του πράσινου ή του μοβ από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Προτιμήστε tailored φόρεμα με καλσόν, παπούτσια και clutch στο ίδιο χρώμα!
Δοκιμάστε μία tu-tu! Η χαριτωμένη φούστα της μπαλαρίνας από τούλι σε μαύρο, φούξια, ροζ ή τυρκουάζ είναι μια μαγική βάση για εορταστικό look. Συνδυάστε την με ένα όμορφο πουλόβερ σε μοχέρ ή άλλο χνουδωτό νήμα ή φορέστε την κάτω κάποιο cocktail dress για περισσότερο όγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...