Translate Kapritsio

What Are These?

Το "αυτοκίνητο-ντροπή" της πρωτεύουσας! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Εικόνες που ντροπιάζουν τη χώρα μας διεθνώς καταγράψαμε στο κέντρο της Αθήνας. Το αυτοκίνητο ήταν αραγμένο επί του πεζόδρομου της Αδριανού στο Μοναστηράκι και όλοι οι περαστικοί, Έλληνες και τουρίστες, δεν σταματούσαν να το φωτογραφίζουν. Σε ποιον ανήκει;


Όπως μπορείτε να δείτε και στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες του markos.tv το "βανάκι" ανήκει στη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας και είναι ένα από τα ελάχιστα που έχουν απομείνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμος είχε στη διάθεσή του και άλλα πιο σύγχρονα αυτοκίνητα αλλά πρόσφατα έληξε το πρόγραμμα leasing με το οποίο τα είχε αποκτήσει, με αποτέλεσμα να μείνουν 3-4 σαν αυτό που βλέπετε.

Είναι δυνατόν να κάνει η Αστυνομία τη δουλειά της με τόσο λίγα και τέτοια αυτοκίνητα; Και το κυριότερο: Είναι εικόνα αυτή για το ξένο που θα έρθει στη χώρα μας και θα τραβήξει φωτογραφίες στην Αρχαία Αγορά, το Μοναστηράκι, το Θησείο και τα άλλα σημεία του ιστορικού κέντρου. Όσο και να μην έχει λεφτά ο δήμος ένα βάψιμο τουλάχιστον δεν είναι τίποτα κύριε Καμίνη.


Π














ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...