Translate Kapritsio

What Are These?

Ο χαμός της κόρης του, του έδωσε δύναμη να αλλάξει την ζωή του!

«Δεν υπάρχει κάτι πιο τραγικό από το να χάσει κάποιος το παιδί του, ειδικά σε μια τόσο μικρή ηλικία, αλλά μέσα από τέτοιες τραγωδίες οι άνθρωποι παίρνουν δύναμη για να πραγματοποιήσουν εκπληκτικές πράξεις. Χρειάστηκε ένα τέτοιο γεγονός, να χάσω την 11χρονη κόρη μου, για να θέσω ένα στόχο και να αλλάξω δραματικά τη ζωή μου».

Με αυτά τα λόγια ο Νάιτζελ Ριντ εξηγεί, γιατί… κάνει τον γύρο του κόσμου με τα πόδια.Τον Μάρτιο του 1994 έδωσε μια υπόσχεση στην ετοιμοθάνατη κόρη του, Ζoe, η οποία έπασχε από κυστική ίνωση (cystic fibrosis), ότι θα κάνει τον γύρο του κόσμου προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για εκείνους που υπέφεραν από την ίδια ασθένεια.  Της είπε ότι θα περπατήσει από την Αγγλία στην Αυστραλία, μέσω Αμερικής και το έκανε!

Όλα αυτά τα χρόνια έχει περπατήσει από το Νότινγχαμ στο Λαντς Εντ, από την Ουάσινγκτον στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας και από την Καμπέρα στo Μπρίσμπέιν. Από τo Μπρισμπέιν στο Πορτ Ντάγκλας, από το Πορτ Ντάγκλας στο Μάουντ Ισα, από το Μάουντ Ισα στο Τουγούμπα και από το Τουγούμπα στο Μπρίσμπέιν. Από τότε έχει κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα, αφού όπως παραδέχεται το περπάτημα είναι θεραπευτικό.

O Νάιτζελ θα συνεχίσει την προσπάθειά του στο διάστημα 30 Σεπτεμβρίου-4 Νοεμβρίου 2012 από το Πορτ Ντάγκλας του Μπρισμπέιν, για να βοηθήσει 850 παιδιά (που πάσχουν από τη συγκεκριμένη ασθένεια) και τις οικογένειες τους που μάχονται καθημερινά για να κρατήσουν τα παιδιά τους στη ζωή.

Όλο αυτό το διάστημα ίδρυσε το «The Zoe Reed Little Bridge House Association (Zoe's Place)» στο Κουίνσλαντ και καθιέρωσε το «The Zoe Reed Memorial Walk» σε τρεις χώρες.

Όπως διαπιστώνει κανείς… ο άνθρωπος όλα τα μπορεί!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...