Translate Kapritsio

What Are These?

Hot hair trend: παστέλ μαλλιά! Σε ποιες τα είδαμε!

Κάνοντας μια βόλτα στα καταστήματα θα δεις τις νέες ανοιξιάτικες αφίξεις σε παστέλ. Όμως, την νέα σεζόν το παστέλ δεν θα περιοριστεί στο blazer αλλά θα σκαρφαλώσει μέχρι πιο πάνω, στα μαλλιά σου! Αρκετό καιρό πριν όταν επισκέφτηκα το κομμωτήριο του Γιώργου Δουδέση μου είπε ότι το hot χρώμα της νέας σεζόν είναι το παστέλ. Ακόμη και το ξανθό διώχνει μακριά του την "κιτρινίλα" και γίνεται πιο γκρίζο (δες εδώ το σχετικό άρθρο και επιστρέφουμε με όλα τα details!).

Και τον είδα να επιβεβαιώνεται αυτό το ΣΚ: τέσσερις stars περπάτησαν στο κόκκινο χαλί με παστέλ μαλλιά! Ποιες; Δες παρακάτω...

Katy Perry


H Katy Perry σέταρε το φόρεμά της με το χρώμα των μαλλιών της! Την έχουμε δει με ροζ, τώρα την βλέπουμε και με μπλε το οποίο στην ρίζα του είναι πιο ανοιχτό παστέλ

Kelly Osbourne


H Kelly Osbourne με γκρι- μοβ μαλλιά

Boniee McKee


Μπορεί αυτό το hair look να μην είναι αντιπροσωπευτικό των παστέλ αποχρώσεων, καθώς το ponytail είναι βαμμένο σε φλογερό κόκκινο αλλά περιόρισε την προσοχή σου στις αφέλειες. Ανοιχτό ροζ!

Nicki Minaj


Αν βγάλει την κόκκινη κουκούλα η Nicki Minaj θα αποκαλυφθεί η γκρι- ροζ απόχρωση στα μαλλιά της. Ένα χρώμα που θα υιοθετηθεί από πολλές περισσότερες τους προσεχείς μήνες!

Λοιπόν, πώς σου φαίνονται οι παστέλ αποχρώσεις στα μαλλιά; Σκέφτεσαι να υιοθετήσεις την τάση ή το θεωρείς πολύ τολμηρό; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...