Translate Kapritsio

What Are These?

Τα προφυλακτικά που προδίδουν πότε το έκανες!




Προφυλακτικά με QR codes κατασκεύασε μια εταιρεία με έδρα στο Seatle προκειμένου να προωθήσει την ασφάλεια στο σεξ.


Τα 55.000 προφυλακτικά με τους QR codes μοιράστηκαν σε διάφορους χρήστες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους κώδικες για να υποδείξουν που τα χρησιμοποίησαν.


Τα QR codes είναι μια νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται ευρέως τον τελευταίο καιρό και επιτρέπει σε ένα κινητό ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή με κάμερα και πρόγραμμα ανάγνωσης QR code να μεταβεί απευθείας σε ένα site στο διαδίκτυο ή σε οποιαδήποτε άλλη online διεύθυνση (πχ. εφαρμογή στο Android market κλπ).



 Κάθε φορά που ένας χρήστης σκανάρει τον κωδικό ενός προφυλακτικού, αυτό φαίνεται στον ειδικό χάρτη του WhereDidYouWearIt.com. Ο συνδυασμός σεξ και Foursquare χρησιμοποιείται για πρώτη φορά από την εταιρεία και είναι αρκετά πρωτότυπος.


 Σκοπός της δράσης είναι να ενημερωθούν οι χρήστες για την χρήση προφυλακτικού και να γίνει το σεξ πιο ασφαλές αποτρέποντας τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες αλλά και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Η ιδέα ήταν να δείξουν στους χρήστες ότι η χρήση του προφυλακτικού δεν είναι ταμπού και δεν πρέπει να είναι νευρικοί όταν φοράνε ένα προφυλακτικό.


Σε περίπτωση που οι χρήστες σκανάρουν το QR code, το κινητό τους θα ανεβάσει αυτόματα τη διεύθυνση που βρίσκονται καθώς και μερικά ανώνυμα στοιχεία για εκείνους.


 Οι χρήστες μπορούν και να μην χρησιμοποιήσουν τα ειδικά προφυλακτικά με το QR code για να υποβάλουν μια καταχώριση στο site, αρκεί να βάλουν τη διεύθυνσή τους, και κάποια στοιχεία για την παθιασμένη βραδιά.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...