Translate Kapritsio

What Are These?

Προσοχή: Κυκλοφορεί νέος ιός στο Facebook..


 Ένας ιός που πρόσφατα εντοπίστηκε στο Facebook, επιτρέπει να... δημοσιεύεις σχόλια και να κάνεις αναρτήσεις σε “τοίχους” φίλων, που δεν σβήνουν ποτέ.
Όταν “μπλοκάρεις” ένα άτομο στο Facebook, εκείνο δεν μπορεί πλέον να δει τις αναρτήσεις που κάνεις στον τοίχο του, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που έχεις κάνει στον δικό του “τοίχο”.
Από τη στιγμή που έχει γίνει όμως η ανάρτηση,δεν μπορεί να σβήσει και ο μόνος τρόπος να δεις την ανάρτηση είναι να ξεμπλοκάρεις το άτομο αυτό.Με αυτόν τον τρόπο, το Facebook σου λέει, τι θα συμβεί εάν μπλοκάρεις κάποιον.
Ωστόσο, είναι μονόπλευρη η συμφωνία, αφού το άτομο που μπλοκάρεται δεν το γνωρίζει και το περιεχόμενο που έχει αναρτηθεί στον τοίχο του άλλου, παραμένει εκεί, ωστόσο δεν είναι ορατό και στους δύο.
Για να δοκιμάσει τη θεωρία, συντάκτης του Mashable δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προφίλ ενός “φίλου” του στο Facebook και μετά τον “μπλόκαρε”.
Η φωτογραφία δεν ήταν πλέον ορατή σε κανέναν από τους δύο, όμως μπορούσε να την δει, άλλος χρήστης, που παρέμενε “φίλος” με τον μπλοκαρισμένο.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...