Translate Kapritsio

What Are These?

Δείτε την νέα υπερσύγχρονη Lexus με touchscreen τεχνολογία

Στην φετινή έκθεση αυτοκινήτων του Παρισιού, παρουσιάστηκαν αρκετά και εντυπωσιακά καινούρια μοντέλα, ωστόσο τα βλέμματα της βραδιάς τράβηξε η Lexus, η οποία ανάμεσα στα μοντέλα που είχε να επιδείξει παρουσίασε και το καινούριο «διαμάντι» της εταιρίας, την νέα Lexus LF-CC το εντυπωσιακό υβριδικό διθέσιο μοντέλο που «φιλοξενεί» την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Δυστυχώς το μοντέλο αυτό, προορίζεται περισσότερο για να δείξει τη μελλοντική σχεδιαστική κατεύθυνση της εταιρίας, παρά για να παρουσιάσει ένα εφικτό μοντέλο, ωστόσο η εσωτερική διακόσμηση και οι τεχνολογικές καινοτομίες που κρύβει μέσα του, το τοποθέτησαν στο κέντρο του ενδιαφέροντος στην έκθεση

Το εσωτερικό της LF-CC φιλοξενεί πολλές, φωτεινές οθόνες που παρουσιάζουν όλες τις πληροφορίες στον οδηγό. Πίσω από το τιμόνι είναι ένα ψηφιακό ταμπλό - τίποτα ασυνήθιστ - αλλά στο κέντρο του αυτοκινήτου είναι μια μεγάλη πολλαπλών λειτουργιών μονάδα που δείχνει τα τυπικά στοιχεία του οχήματος και της κατάστασής του.
Κάτω από αυτό είναι ένα ακόμα μεγαλύτερο πάνελ που χωράει κάτω από τα καθίσματα. Αυτό είναι πλήρως ευαίσθητο στην αφή και αντικαθιστά τις άβολες κεντρικές κονσόλες που έχουν πολλά πολυτελή αυτοκίνητα. Φανταστείτε ουσιαστικά μια πιο εξελιγμένη οθόνη αφής 17-ιντσών σφηνωμένη στο κέντρο του Tesla Model S. Τέλος, υπάρχει άλλη μία οθόνη αφής, μεγέθους όσο ένα smartphone ενσωματωμένη στο υποβραχιόνιο.
Οδηγώντας την νέα Lexus διαπιστώνουμε ότι αποτελεί μια εξέλιξη του τρέχοντος κινητήρα της 2,5lt τετρακύλινδρος και με το παραδοσιακά υβριδικό σύστημα της Toyota, ενώ παρατηρώντας τα τεράστια πίσω φτερά, και με τις προοπτικές των αυτοκινήτων που συνήθως βγάζει η Lexus υπόσχεται ταχύτητα και οικολογική συνείδηση.
Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν το μοναδικό εντυπωσιακό καινούριο μοντέλο της Lexus, μέσα και έξω, όπως παρουσιάστηκε στο Auto Show 2012 του Παρισιού.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...