Translate Kapritsio

What Are These?

ΚΕΪΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ Κρεμασμένη βρέθηκε η νοσοκόμα της - Άφησε σημείωμα

Νέα, δραματική τροπή παίρνει το θέμα της νοσοκόμας της Κέιτ Μίντλετον που έπεσε θύμα της "φονικής" φάρσας από δύο ραδιοφωνικούς παραγωγούς.
Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ η Τζακίντα Σαλντάνα (Jacintha Saldanha) βρέθηκε κρεμασμένη την Παρασκευή το πρωί, στον κοιτώνα που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το νοσοκομείο.
Στο σημείο βρέθηκε και ένα σημείωμα της νοσοκόμας στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Η νεκροψία έχει ολοκληρωθεί, αλλά τα αποτελέσματα δεν αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα πριν από το πρωί της Πέμπτης, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί ακρόαση από το αρμόδιο δικαστήριο.
Η 46χρονη Τζακίντα Σαλντάνα, μητέρα δύο παιδιών, είχε μεταφέρει την περασμένη Τρίτη την κλήση των φαρσέρ στη συνάδελφo που βρισκόταν σε υπηρεσία στο νοσοκομείο King Edward VII, όπου νοσηλευόταν η Κέιτ με πρωινή αδιαθεσία.
Οι δύο Αυστραλοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί υποδύθηκαν την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο που τηλεφώνησαν για να λάβουν λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...