Translate Kapritsio

What Are These?

Η Ολλανδία επαναταξινομεί τα προϊόντα κάνναβης ...........

Τα διάσημα καφέ της Ολλανδίας που πωλούν κάνναβη, αντιμετωπίζουν νέους αυστηρότερους περιορισμούς 
Η ολλανδική κυβέρνηση αποφάσισε την επαναταξινόμηση των προϊόντων κάνναβης, έτσι ώστε κάποια από αυτά να τεθούν στην ίδια κατηγορία με τα σκληρά ναρκωτικά.
Αναφέρει ότι η περιεκτικότητα στο κυρίως ενεργό χημικό συστατικό THC έχει αυξηθεί, γεγονός που την καθιστά πολύ πιο ισχυρή από μια γενιά πριν.
Αυτό σημαίνει ότι τα καφέ θα αναγκαστούν να αφαιρέσουν τις δημοφιλείς, υψηλής δραστικότητας ποικιλίες από τα ράφια τους.

Οι Ολλανδοί πολιτικοί λένε ότι η υψηλής δραστικότητας κάνναβη, που είναι γνωστή ως skunk (παλιάνθρωπος), είναι πιο επικίνδυνη από ότι ήταν πριν.
Στο μέλλον, ό,τι περιέχει περισσότερο από 15% σε THC θα αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο με τα σκληρά ναρκωτικά, όπως η κοκαΐνη και η έκσταση.
Αυτό θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τα καταστήματα καφέ, τα οποία θα πρέπει να αντικαταστήσουν περίπου το 80% των αποθεμάτων τους με πιο αδύναμες ποικιλίες.
Ο Marc Josemans, ο οποίος διευθύνει ένα καφέ στο Μάαστριχτ, λέει πως η νέα σκληρή προσέγγιση του θέματος, οδηγείται από την ολοένα και μεγαλύτερη επιρροή της άκρας δεξιάς στην ολλανδική πολιτική.
"Μπορείτε να καταλάβετε αμέσως τη διαφορά. Ό,τι θεωρείται ασυνήθιστο γι' αυτούς το λένε  "αριστερό χόμπι" και κάτω από αυτό το όνομα θέλουν να απαγορεύσουν όλα τα "αριστερά χόμπι", όπως η χρήση της κάνναβης", είπε στο BBC.
Η κίνηση αυτή σημαίνει ότι η παραδοσιακή ανοχή της Ολλανδίας στα "μαλακά ναρκωτικά" πρόκειται να γίνει παρελθόν.
Η απαγόρευση του skunk αναμένεται να ισχύσει από το 2012 και η αστυνομία θα αρχίσει να κάνει αιφνιδιαστικούς ελέγχους στα καφέ.
Από την επόμενη χρονιά, η ολλανδική κυβέρνηση σχεδιάζει επίσης να απαγορεύσει την είσοδο τουριστών στα καταστήματα καφέ σε όλη τη χώρα.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...