Translate Kapritsio

What Are These?

Οι Ινδοί έκαναν απόβαση στη Mύκονο............................

Μπορεί ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου να διαβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα ότι παρά την οικονομική κρίση και τις έξωθεν πιέσεις για συνεχείς μειώσεις μισθών δεν θα γίνουμε Ινδία, εντούτοις το πιο κοσμοπολίτικο ίσως νησί του Αιγαίου, η Μύκονος, έγινε ήδη. Για την ακρίβεια, φιλοξένησε αστέρες του Bollywood, αφού ο δημοφιλής ινδικός κινηματογράφος είναι ήδη στην χώρα μας και πραγματοποιεί γυρίσματα. Άλλωστε, μπορεί να το γελάτε, ωστόσο στην παραγωγή ταινιών η Ινδία δίνει εκατομμύρια και δεν φείδεται να κάνει γυρίσματα ακόμα και στις πιο ακριβές περιοχές, όπως θεωρείται το Νησί των Ανέμων

Η Μύκονος έζησε για αρκετές ημέρες στον ρυθμό μιας φιλόδοξης ινδικής ταινίας, που υπόσχεται να κάνει γνωστή την Ελλάδα σε εκατομμύρια φίλους του Bollywood. Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή της «Prasar Visions Pvt Ltd» με σκηνοθέτη τον διάσημο στη χώρα του Ασουίνι Τσαντάρι. Όπως αποκαλύπτει το «Έθνος», για τον σκοπό αυτόν κατέφθασε στη Μύκονο από την Ινδία στις 26 Σεπτεμβρίου μια πολυπληθής ομάδα 65 ατόμων. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν την περασμένη Παρασκευή, ενώ χθες Σάββατο, αναχώρησαν από το νησί για την Αθήνα, όπου επίσης θα γυρίσουν κάποιες σκηνές την προσεχή εβδομάδα.
Στην ταινία χρησιμοποιήθηκαν ελικόπτερα, σκάφη και ακριβά αυτοκίνητα. Οπως λένε οι κάτοικοι του νησιού, η παραγωγή δεν έκανε τσιγκουνιές ούτε σε ό,τι αφορά το κόστος των γυρισμάτων αλλά ούτε στις εξόδους της πολυμελούς αποστολής. Μάλιστα, εκτός από το δικό τους συνεργείο είχαν προσλάβει και ελληνικό προκειμένου να τους βοηθήσει ώστε να γίνουν πιο γρήγορα τα γυρίσματα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία του νησιού, όπως η Μικρή Βενετία με φόντο τους Ανεμόμυλους, το λιμάνι, ο Γυαλός, το Super Paradise, εν πλω πάνω σε καΐκια, ενώ για μία μέρα        τα γυρίσματα μεταφέρθηκαν και στη γειτονική Τήνο.   


Το πρόγραμμά τους ήταν πάντως εξαντλητικό. Ξεκινούσε από τις 7,00 το πρωί και τελείωνε συνήθως βράδυ. Μάλιστα, το γύρισμα μιας σκηνής επαναλαμβανόταν πολλές φορές μέχρι να επιτευχθεί το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Πάντως, στην διάρκεια της παραμονής τους στο πανέμορφο κυκλαδονήσι, οι ινδοί ηθοποιοί και λοιποί συντελεστές γεύθηκαν τις ελληνικές λιχουδιές, ξετρελάθηκαν με την χωριάτικη σαλάτα αλλά βρήκαν τον χρόνο και για... clubbing. Επισκέφτηκαν το "Nammos" στην Ψαρού, τα μπαρ "JackieO´" και "Sparka", ενώ έδειξαν προτίμηση για το φημισμένο "Caprice".

Η ταινία που γυρίστηκε είναι μια αισθηματική κομεντί και το στόρι της έχει περίπου ως εξής: Ο πρωταγωνιστής είναι ένας επιτυχημένος σύμβουλος γάμων, όμως οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον εμποδίζουν να ασχοληθεί με τη δική του σχέση, η οποία τελικά καταρρέει. Εκεί που είναι απογοητευμένος, στον δρόμο του μπαίνει η πανέμορφη πρωταγωνίστρια. Μετά από διάφορες περιπέτειες εκείνη φεύγει για τη Μύκονο και εκείνος αποφασίζει να τρέξει πίσω της. Φτάνοντας στο νησί δεν θα συναντήσει μόνο την αγαπημένη του, αλλά και ένα ζευγάρι Ινδών, τους οποίους κατά τύχη είχε πελάτες στο γραφείο του προσπαθώντας με τις συμβουλές του να σώσει τον γάμο τους που βρισκόταν σε κρίση. Η πλοκή περιλαμβάνει ελληνική θάλασσα, ανεμόμυλους, έρωτα και βέβαια τραγούδι και χορό, όπως κάθε αξιοπρεπής ταινία του Bollywood.

Η ιστορία έχει φυσικά χάπι εντ και για τα δύο ζευγάρια, που έπειτα από περιπέτειες τα ξαναβρίσκουν. Η ταινία θα κυκλοφορήσει πιθανότατα την περίοδο των Χριστουγέννων και αναμένεται να αποτελέσει εισπρακτική επιτυχία. Άλλωστε, εγγύηση για αυτό αποτελεί το γεγονός ότι πρωταγωνιστούν τρία κορυφαία ονόματα του κινηματογράφου της Ινδίας: η 32χρονη Μπιπασά Μπασού που τυγχάνει είναι πρώην μοντέλο και έχει ανακηρυχθεί ως η πιο σέξι γυναίκα στην Ασία, ο 41χρονος σταρ Ρανγκανάθαν Μαντχαβάν που είναι και δημοφιλής παρουσιαστής στην τηλεόραση και ο 46χρονος Μιλίντ Σομάν, που μεγάλωσε στη Βρετανία και κάνει και διεθνή καριέρα, εκτός Ινδίας.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...