Translate Kapritsio

What Are These?

Μοναδικό: Νέες φωτό με παρουσιάστρια να κάνει σέξ σε δημόσιο χώρο

Είχαμε ασχοληθεί ξανά πρίν μερικές εβδομάδες, με το κορίτσι αυτό της Ιταλικής τηλεόρασης που έχει τρελάνει κόσμο και ντουνιά. Είναι ν΄απορείς...πώς το κορίτσι αυτό το ακομπλεξάριστο φτάνει σε σημείο, όχι μόνο να τα πετάει όλα, αλλά να κάνει και έρωτα φόρα παρτίδα μπροστά στον κόσμο.
Πρόκειται για την Αργεντίνα Belen Rodriguez...Όχι κάντε google αν σας βαστάει για να δείτε...σε ποιά γυναίκα αναφέρομαι. Όταν πρωτοβγήκαν οι φωτογραφίες είχαν και "Ελληνικό ενδιαφέρον" καθώς πληροφορίες απο την γειτονική χώρα την ήθελαν να απαθανατίζεται σε παραλία της Κεφαλλονιάς.  Κάτι που βεβαίως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Λογικό. Ωστόσο εδώ και λίγες μέρες κυκλοφόρησαν ακόμη τέσσερις φωτογραφίες απο το γεγονός, Κι εμείς είμαστε εδώ για να τις μοιραστούμε μαζί σας. Δείτε το κορίτσι αυτό, το τόσο άνετο που δεν κρατιέται. Είναι πάνω στην τρέλα και την εκτονώνει, στο τυχερό αγόρι που έχει δίπλα της...Ο τύπος απο την μεριά του ρίχνει και μερικές ματιές γύρω γύρω...αλλά στο τέλος παρασύρεται απο την επιθυμία της Belen. Και πολύ κρατήθηκε...θα πώ εγώ.

Φανταστείτε αν κάτι τέτοιο συνέβαινε στην Ελλάδα τι θα γινόταν; Πόσο καιρό θα μιλούσαμε; Αν και μεταξύ μας τώρα...Είναι συγκλονιστική εμπειρία να κάνεις βραδινό μπάνιο και μετά sex στην παραλία...Τσίτα η αδρεναλίνη και όλες οι αισθήσεις...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...