Translate Kapritsio

What Are These?

ΣΟΚ: Πυροβολούσε ανυποψίαστους οδηγούς [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένας άνδρας στο Χόλιγουντ άνοιξε πυρ κατά διερχόμενων οδηγών, πριν πέσει νεκρός από σφαίρες αστυνομικού ενώ ένας 40χρονος ανυποψίαστος οδηγός - θύμα του παρανοϊκού εκτλεστή - νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση...
Ο ένοπλος βρισκόταν στη μέση κεντρικής λεωφόρου στο Χόλιγουντ και άνοιξε πυρ κατά οδηγών, πριν τελικά τον σκοτώσουν αστυνομικοί.

Το πρωτοφανές περιστατικό, συνέβη την Παρασκευή και το σύντομο αλλά συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τον δράστη να περπατάει στην διασταύρωση των λεωφόρων Sunset Boylevard και Vine Street κρατώντας στο δεξί του χέρι ένα όπλο.

Ξαφνικά ο νεαρός άντρας στρέφεται προς την λωρίδα ανόδου και πυροβολεί μία μόνο φορά ένα μαύρο φορτηγό.

Μάρτυρες που βρέθηκαν στην περιοχή αποκάλυψαν, πως ο ένοπλος άντρας είχε παράλληλα πυροβολήσει και άλλους οδηγούς που έτυχε να περνούν από την διασταύρωση. Ένας 40χρονος άντρας που οδηγούσε μία Mercedes βρίσκεται τώρα σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

 Οι περαστικοί στην αρχή πίστεψαν, ότι πρόκειται για γυρίσματα κάποιας ταινίας, όμως όταν οι πυροβολισμοί συνεχίστηκαν, απομακρύνθηκαν από την περιοχή, ώστε να προστατευτούν.

Τελικά, ο δράστης ξέμεινε από σφαίρες και έβγαλε το μαχαίρι του, για να συνεχίσει τις επιθέσεις του, μέχρι που ένας αστυνομικός τον πυροβόλησε θανάσιμα.

Το αίτιο των επιθέσεων παραμένει ακόμα  άγνωστο, ενώ η οικογένεια του ζήτησε να μην αποκαλυφθούν τα στοιχεία του.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...