Translate Kapritsio

What Are These?

5 «άγγελοι» που προσγειώθηκαν στη γη!!






Είναι πανέμορφες, νέες,ταλαντούχες και σίγουρα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας το 2012!
Μιλάμε για πέντε σέξι μοντέλα που φόρεσαν πρόσφατα τα φτερά της Victoria’s Secret και πιστέψτε με αξίζει να τις γνωρίσετε!

Πρόκειται για dream team…











1) Τζέσικα Περέζ! Το μοντέλο απο την Κόστα Ρίκα θα σας τρελάνει! Το 2011 ήταν η χρονιά της 21χρονης Τζέσικας, αφού έκανε την πρώτη της εμφάνιση σαν άγγελος της Victoria’s Secret, ενώ κέρδισε δικαίως και τον τίτλο του καλύτερου μοντέλου εσωρούχων απο το περιοδικό Sports Illustrated!
2)Κάρλυ Κλός! Άλλος ένας «άγγελος» ήρθε στην παρέα της Victoria’s Secret το 2011 και προσγειώθηκε στη γή για να τη θαυμάσουμε! Η κάρλυ είναι μόλις 19 χρονών και ήδη βρίσκεται στη λίστα  με τα 50 καλύτερα μοντέλα του κόσμου!

3)Λιζάλλα Μοντενέγκρο! Χείλη σαρκώδη, σέξι βλέμμα και απίστευτες καμπύλες. Αυτή είναι η Βραζιλιάνα καλλονή που είναι γνωστή ως το επόμενο super model.Η 23χρονη Λιζάλλα,έχει κάνει χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά, ενώ απο τον Αύγουστο έγινε το νέο μοντέλο της Victoria’s Secret!
4)Τζόαν Σμόλς! Ανακυρήχθηκε 12η στη λίστα με τα 100 πιο σέξι εν ενεργεία μοντέλα στον κόσμο.Η 23χρονη Τζόαν Σμόλς, κατάγεται απο το Πουέρτο Ρίκο και το 2011 περπάτησε για πρώτη φορά στο show της Victoria’s Secret!

5)Έλσα Χόσκ! Είναι 23 χρονών, κατάγεται απο τη Σουηδία και ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο του μόντελινγκ απο σέξι διαφημίσεις.Η αισθησιακή Έλσα, όταν ήταν μικρή έπαιζε μπάσκετ αλλά όπως μπορείτε να καταλάβετε, ήταν γεννημένη για άλλα και έτσι το 2011 έγινε και αυτή ένας άγγελος της Victoria’s Secret!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...