Translate Kapritsio

What Are These?

Χρήστος Συριώτης: "Ναι, έχω καρκίνο"

«Ναι, έχω καρκίνο. Δεν θέλω να γράψετε επάρατη νόσο ή οτιδήποτε άλλο. Θέλω να το γράψετε με το όνομά του!» Αυτή ήταν η δήλωση του γνωστού ηθοποιού σε συνέντευξή του...


Ο Χρήστος Συριώτης, γιος του πολύ γνωστού, επίσης ηθοποιού, Θεόδωρου Συριώτη, αποκάλυψε στην Espresso ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας που τον ταλαιπωρεί. Όπως δήλωσε, έχει καρκίνο και κάνει δυνατές χημειοθεραπείες.
Ο μόλις 41 ετών ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε καρκίνο στον όρχι. Μάλιστα, τόνισε πως ευτυχώς το κατάλαβε γρήγορα καθώς ψηλάφισε έναν όγκο και αμέσως πήγε στον γιατρο για περαιτέρω εξετάσεις.



Σήμερα , έχοντας κάνει την επέμβαση που έπρεπε και έχοντας νοσηλευτεί αρκετές μέρες στον Ευαγγελισμό, ο Χρήστος Συριώτης, έχει επιστρέψει στο σπίτι του στο Χαλάνδρι αλλά υποβάλεται σε δυνατές χημειοθεραπείες οι οποίες τον έχουν καταβάλει. Μάλιστα λέει χαρακτηριστικά πως τα λευκά του αιμοσφαίρια έχουν πέσει πάρα πολύ και οι γιατροί φοβούνται να τον βάλουν για τον τρίτο κύκλο. Κινδυνεύει από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και είναι σε καραντίνα καθώς ακόμα και μία ίωση μπορεί να αποβεί μοιραία.αν!
Την συνέντευξή του έκλεισε με τα παρακάτω πολύ συγκινητικά λόγια: «Στη ζωή θέλω να με χειροκροτήσετε. Η σκηνή σε τέτοιες περιπτώσεις έρχεται σε δεύτερη μοίρα αυτή τη δύσκολη στιγμή, γιατί υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα».
Ο,τι και να πούμε εμείς είναι περιττό! Ευχόμαστε να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημά του!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...