Translate Kapritsio

What Are These?

Οι Χρυσές Σφαίρες τα ξημερώματα της Δευτέρας





Η απονομή των Χρυσών Σφαιρών, ο προάγγελος των Όσκαρ τα ξημερώματα της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου. Παρακολουθήστε τις μέσα από τη nova και συντονιστείτε με το iShow για λεπτό προς λεπτό κάλυψη με live video, φωτογραφίες, αποτελέσματα και παραλειπόμενα.
Παρακολουθείστε ζωντανά και αποκλειστικά την 69η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών (Golden Globe Awards) στο Novacinema1 & Novacinema HD, σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας High Definition, τα ξημερώματα της Δευτέρας, 16 Ιανουαρίου, στις 02:00 και σε μαγνητοσκόπηση το πρωί της ίδιας ημέρας από το Novacinema2, στις 07:00. Επίσης, η τελετή θα προβληθεί από το Novacinema1 & Novacinema HD, στις 21:00 (με ελληνικούς υπότιτλους).

Η ζωντανή μετάδοση με τις αφίξεις των σταρ στο κόκκινο χαλί, θα ξεκινήσει από το κανάλι E!, μία ώρα νωρίτερα, το ξημέρωμα της Δευτέρας (16/01), στις 01:00, καλύπτοντας το φαντασμαγορικό γεγονός με πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.

Τιμώμενο πρόσωπο για φέτος είναι ο Morgan Freeman, o οποίος θα βραβευθεί για το σύνολο της προσφοράς του με το βραβείο «Cecil DeMile», ενώ παρουσιαστής της «Χρυσής βραδιάς» θα είναι ο Ricky Gervais.

Μεγάλες ξεχωριστές ταινίες σε όλες τις κινηματογραφικές κατηγορίες, ανάμεσά τους : Οι Απόγονοι με τον George Clooney, Money Ball με Βrad Pitt, Οι Υπηρέτριες με την συγκλονιστική ερμηνεία της Viola Davis , Η Σιδηρά Κυρία με ακόμα μια ξεχωριστή ερμηνεία της Μeryl Streep, Το Άλογο του Πολέμου από τον Steven Spielberg και Hugo από τον Martin Scorsese .

Οι σειρές της ΗΒΟ που προβάλλονται από τη Nova, σχεδόν μονοπώλησαν τις πεντάδες στην κατηγορία της τηλεόρασης: Game of Thrones η νέα παγκοσμίως επιτυχημένη σειρά που κάνει πρεμιέρα και στη χώρα μας, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, αποκλειστικά στα Νovacinema1 & HD, αλλά και η σειρά Βoardwalk Empire, υποψήφιες στην κατηγορία καλύτερης δραματικής σειράς.

Από το FX το American Horror Story υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερης τηλεοπτικής Δραματικής σειράς και από το Fox Life το μουσικοχορευτικό Glee, υποψήφιο στην κατηγορία καλύτερης τηλεοπτικής κωμικής σειράς!

Στις 15 Ιανουαρίου, το Novacinema2 θα παρουσιάσει ένα μεγάλο κινηματογραφικό αφιέρωμα με 10 ταινίες που βραβεύθηκαν ή προτάθηκαν στο παρελθόν για Χρυσή Σφαίρα: Ο Απίθανος Κύριος Φοξ (08.00), Το Χρονικό της Νάρνια: Ο Ταξιδιώτης της Αυγής (09:30), Δύο Τρελοί Παραγωγοί (11.30), The Tourist (13:45), Κάλιο Αργά Παρά Αργότερα (15.30), Είναι Μπερδεμένο (17.40), Γουόλ Στριτ: Το Χρήμα Ποτέ Δεν Πεθαίνει (19:45), Burlesque (22.00), Κάποτε στην Αμερική (00:10) και Misery (04:40).

Ζήστε την πρώτη Χρυσή βραδιά της νέας χρονιάς, μόνο μέσα από τη Nova!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...