Translate Kapritsio

What Are These?

Κάνοντας "Like" βοηθάμε το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία


H σελίδα του φιλανθρωπικού οργανισμού «Το Εργαστήρι» στο Facebook: www.facebook.com/charitablesociety.ergastiri είναι ήδη σε ισχύ και περιμένει να την επισκεφτείτε και να συνδεθείτε, πατώντας το button «like» στο πάνω μέρος της σελίδας.
Kάνοντας ένα απλό «like» στη σελίδα στο FB του φιλανθρωπικού οργανισμού «Το Εργαστήρι» συμμετέχουμε όλοι ενεργά στη διάδοση του έργου του Κέντρου.
Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Το Εργαστήρι» (είναι Ν.Π.Ι.Δ. μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, έχει αναγνωρισθεί ως «Ειδικός Φιλανθρωπικός» σύμφωνα με το νόμο 1111/72 και ιδρύθηκε το 1978) κάνει μια τεράστια προσπάθεια να «οπλίσει» με δεξιότητες ενήλικα πλέον άτομα με νοητική υστέρηση. Σήμερα, στις ειδικά διαμορφωμένες υποδομές του Κέντρου «Το Εργαστήρι - Λίλιαν Βουδούρη» (ονομάσθηκε έτσι προς τιμή του χορηγού που είναι το Ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη) στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, μπορούν να απασχολούνται 100 άτομα σε καθημερινή βάση παρά τις ιδιαιτερότητες τους, να έχουν την προοπτική να συνεχίσουν τη ζωή τους με ασφάλεια και αξιοπρέπεια ακόμα και όταν θα έχουν μοιραία στερηθεί την προστασία και τη φροντίδα της οικογένειας τους. Αυτό θα εξασφαλιστεί με το Πρόγραμμα Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ενηλίκων που αναπτύσσει το «Εργαστήρι» και που έχει στόχο την κατασκευή και λειτουργία 9 ειδικά σχεδιασμένων κατοικιών για την ασφαλή διαβίωση αυτών των ανθρώπων.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...