Translate Kapritsio

What Are These?

Η ευχή του Ashton Kutcher μέσω YouTube

Ο Ashton Kutcher γιόρτασε στις 7 Φεβρουαρίου τα 34α γενέθλιά του, τα πρώτα μετά από το χωρισμό του με τη Demi Moore, και πόσταρε στο YouTube ένα video, στο οποίο μοιράστηκε με τους θαυμαστές του τους στόχους του τη φετινή χρονιά.

Μιλώντας σε μια κάμερα, ο Kutcher είπε: «Σας ευχαριστώ για τις απίστευτες ευχές σας. Είμαι αποφασισμένος αυτή τη χρονιά να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κάνω τον κόσμο καλύτερο ξεκινώντας από σήμερα».

Εκτός από το video ο νεαρός ηθοποιός έγραψε στο twitter του: «Δωρίζω τα γενέθλιά μου στη μάχη ενάντια στην σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών» βάζοντας στόχο να μαζέψει 350 χιλιάδες δολάρια μαζί με τους θαυμαστές του με αφορμή τα γενέθλιά του.

Ο Kutcher προέτρεψε τους followers να απευθύνονται για τις δωρεές τους στην ιστοσελίδα του οργανισμού που έχει ιδρύσει ο ίδιος μαζί με την πρώην γυναίκα του, το DNA Foundation.

Την επομένη των γενεθλίων του ο Ashton πόσταρε στο twitter του (πάλι!) μια φωτογραφία της τούρτας του με θέμα… τι άλλο: τον ίδιο μαζί με τους νέους του συμπρωταγωνιστές (Jon Cryer και Angus T. Jones) στην κωμική τηλεοπτική σειρά “Two and a Half Men”.

«Λατρεύω τους συναδέλφους μου», έγραψε ο αντικαταστάτης του Charlie Sheen.

Δείτε το video με την ευχή του Ashton Kutcher!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...