Translate Kapritsio

What Are These?

Υπερήφανος πατέρας ο Snoop Dogg μαθαίνει στον γιο του να καπνίζει σωστά



Όπως το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά έτσι και ο γιος του Snoop Dogg, που πλέον θέλει να τον αποκαλούν Snoop Lion, κάνει ότι ακριβώς κάνει και ο πατέρας του: καπνίζει πονηρά τσιγάρα. Μαζί με τον πατέρα του.
Πριν λίγες μέρες ο 18χρονος Corde "Spanky" Broadus ανέβασε στο twitter του και φωτογραφίες που το δείχνει να ανάβει ένα bong μαζί με τον Snoop.

  Εννοείται ότι πολλά μάτια γύρισαν με τις εικόνες αυτές και ότι πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν τον χιπ χόπερ ότι ρίχνει τον γιο του στα ναρκωτικά και πως αποτελεί κακό παράδειγμα πατέρα.

 
Του Snoop όμως το αυτί δεν φαίνεται να ίδρωσε:

"Τα παιδιά μου μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Θα ήταν υποκριτικό να τους λέω όχι. Πολλοί μ******* δεν έχουν καμία σχέση με τα παιδιά τους και τότε είναι που αυτά μπλέκουν με τα ναρκωτικά, έχουν τάσεις αυτοκτονίας και οδηγούν μεθυσμένα. Εγώ και ο γιός μου έχουμε μία καλή σχέση. Είμαι ο πατέρας του και θέλω να του δείξω το σωστό τρόπο γιατί παραδειγματίζεται από μένα".

Και επειδή προφανώς θα ήταν αμαρτία το παιδί να μάθει τη "δουλειά" από ξένο άνθρωπο, ο Snoop δεσμεύτηκε να τον διδάξει.

"Ποιος άλλος καλύτερος τρόπος υπάρχει από το να μάθεις από τον master;"




  Για να μην νομίζεις όμως ότι το "σπορ" αυτό είναι οικογενειακό, ο δεύτερος γιος της φαμίλιας δέχθηκε πρόταση να μπει στην ομάδα football του UCLA. Μάλλον ο συγκεκριμένος δεν είναι του αράγματος σαν τον μπαμπά του και τον big bro του.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...