Translate Kapritsio

What Are These?

ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΣΔΟΕ! ΕΓΓΡΑΦΟ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΔΟΕ

«Αποτελεί εγκληματική ενέργεια και τη διερευνά η δικαιοσύνη»!
«Τρίτο χέρι» έβαλε το όνομα του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού στην «λίστα του ΣΔΟΕ»!

Ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλος με έγγραφό του προς τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη, με αφορμή την αναγραφή του ονόματος του τελευταίου στην περιβόητη «λίστα του ΣΔΟΕ» με τα 45 ονόματα (αρχικά ήταν 36), απάντησε ότι δεν υφίσταται καμία λίστα και ότι αυτή που έχει κυκλοφορήσει αποτελεί προϊόν εγκλήματος! Μάλιστα, όπως αναφέρει ο κ. Στασινόπουλος, για την υπόθεση επιλαμβάνεται η Δικαιοσύνη προκειμένου να εντοπίσει τον ή τους εγκληματίες!

Σύμφωνα λοιπόν με όσα εγγράφως δηλώνει ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ και με αφορμή το γεγονός ότι στην περίφημη λίστα των 36 (που ήδη μετετράπη σε λίστα των 45), περιλαμβάνεται το όνομα του κ. Ξύδη, το οποίο τελικά δεν ελέγχεται από το ΣΔΟΕ, τίθεται θέμα και για το σύνολο των αναγραφομένων ονομάτων. Έχει παρέμβει «τρίτο χέρι» και για άλλους; Έχουν αφαιρεθεί ονόματα μεγαλοσχημόνων για να μπουν... μικρομεσαίοι φορολογικά σαν τον κ. Ξύδη, προκειμένου να θολωθούν τα νερά; Μήπως τελικά αμφισβητείται το σύνολο της λίστας;

Να θυμίσουμε ότι σε αυτή την λίστα, περιλαμβάνεται και το όνομα του Λεωνίδα Τζανή ο οποίος ως γνωστόν πριν από μερικές ημέρες αυτοκτόνησε, εξ αυτού του λόγου!

Η απάντηση του ΣΔΟΕ προς τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη έχει ως εξής:





«Με την παρούσα θέλω να σας γνωρίσω ότι καμία λίστα υφίσταται ως δημόσιο έγγραφο και συνεπώς δεν αναφέρεται το όνομά σας. Η σχετική διαρροή ανύπαρκτης λίστας, αποτελεί εγκληματική ενέργεια από άγνωστους σε μένα κύκλους, την οποία διερευνά η Δικαιοσύνη.

Σέβομαι την νομιμότητα και προσωπικότητα του κάθε συμπολίτη μας, πολιτικού προσώπου ή μη και τηρώ απαρέγκλιτα στην άσκηση των καθηκόντων μου τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και ό,τι ορίζουν οι φορολογικοί νόμοι του Κράτους στα πλαίσια του Συνταγματικού Κράτους Δικαίου μας.

Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΔΟΕ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ»

Από την πλευρά του, ο κ. Ξύδης απάντησε στον Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ»
 

«Η επιστολή-απάντηση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ προς το Δήμαρχο ήρθε να δικαιώσει την αρχική τοποθέτηση του Δημάρχου ότι η εν λόγω λίστα και η αναφορά του δικού του ονόματος σ' αυτό είναι προϊόν σκευωρίας και κακοήθειας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Βασίλης Ξύδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η επιστολή του Ειδικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Στέλιου Στασινόπουλου, στην οποία αναφέρει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το όνομα μου σε λίστα του ΣΔΟΕ δικαιώνει την θέση που εξέφρασα από την αρχή: ότι η λίστα καθώς και η εμπλοκή του ονόματος μου είναι μια σκευωρία και μια προσπάθεια κάποιων να αμαυρώσουν την πολυετή πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το έγγραφο αυτό του ΣΔΟΕ είναι η απάντηση σε όλους εκείνους τους σκευωρούς και σε όσους υιοθέτησαν αβασάνιστα τα ανύπαρκτα αυτά στοιχεία και προσωπικά τους παραδίδω στην κρίση της κοινωνίας μας η οποία με τίμησε πριν από χρόνια με την εμπιστοσύνη της προκειμένου κάποια πράγματα να αλλάξουν. Όσο και να θέλουν κάποιοι αυτό να το σταματήσουν, δεν θα το καταφέρουν. Ο κόσμος μας ξέρει και δεν πείθεται τόσο εύκολα από ψέματα.»

Ο Δήμαρχος

Βασίλης Ξύδης»
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...