Translate Kapritsio

What Are These?

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΙΟΣ ΕΜΠΟΛΑ: Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ - ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ FEMA ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Τον περασμένο μήνα, η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε το HR 6566 που αποτελεί μια τροποποίηση του νόμου ασφάλειας της πατρίδας του 2002, που εμποτίζει τον Διαχειριστή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων (FEMA) "να παρέχει την καθοδήγηση και το συντονισμό ενός  σχεδιασμού μαζικής θνησιμότητας , καθώς και για άλλους σκοπούς . "

Στο προσδοκώμενο γεγονός ενός «μαζικού μοιραίου περιστατικού», ο συντονισμός και ο προγραμματισμός πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της FEMA με τη βοήθεια του τμήματος ασφάλειας πατρίδας (DHS) όπως αναφέρεται από την Επιτροπή της μεταφοράς και της υποδομής (CTI). Σε περίπτωση που το εξειδικευμένο τμήμα ή το συνέδριο κηρύσσει μια μαζική καταστροφή προκαλούμενη από τη φύση, μια εσωτερική τρομοκρατική επίθεση, ή οποιαδήποτε άλλη προκαλούμενη από τον άνθρωπο καταστροφή, πρέπει να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο για την προετοιμασία και την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Εκλεγμένοι αξιωματούχοι υποθέτουν ότι σε μια τέτοια περίπτωση, οι οίκοι τελετών, τα νεκροταφεία και τα νεκροτομεία Θα είναι συγκλονισμένοι απο τα εκατομμύρια των Αμερικανών σε ένα τέτοιο τραγικό γεγονός. Πρέπει επίσης να υπάρξουν επιδόματα για τους επιζόντες ενός τέτοιου γεγονότος.
Εκπρόσωποι από τις τοπικές και πολιτειακές κυβερνήσεις θα πρέπει να συντονίσουν με τις Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες, τις επιχειρήσεις ιδιωτικού τομέα, τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και τα αρμόδια άτομα για να προετοιμάσουν και να αποκριθούν σε ένα γεγονός όπου θα συμβούν απώλειες μάζας.
Πρόσφατα, η FEMA αποφοίτησε την εναρκτήρια κατηγορία από 231 μέλη του Σώματος FEMA που έχουν εκπαιδευτεί για μελλοντική ετοιμότητα επιχορηγούμενη από το κράτος. Οι μυημένοι θα είναι οι ηγέτες της FEMA του Κέντρου εσωτερικής ετοιμότητας θα ανατεθούν συγκεκριμένοι ρόλοι σε όλη τη χώρα από τις σχέσεις της κοινότητας με την υποστήριξη του κέντρου ανάκτησης καταστροφής.

Η Janet Napolitano, Γραμματέας του DHS εξηγεί ότι "είμαστε όλοι πιο ασφαλείς όταν είμαστε σε εγρήγορση και να συμμετέχουμε" και θέλει το αμερικανικό κοινό να κατασκοπεύει ο ένας τον άλλον, διότι η διαρκής ασφάλεια μας είναι «κοινή ευθύνη».

Τα φέρετρα FEMA, αγοράστηκαν από την ομοσπονδιακή υπηρεσία και στοιβάζονται σε στρέμματα γης σε όλη τη χώρα, και έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως πολυ-λειτουργικά δοχεία καύσης των νεκρών.
ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...