Translate Kapritsio

What Are These?

Μενεγάκη - Ματέο γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο σε ψαροταβέρνα!

Λίγο στις 5 το απόγευμα, το ζευγάρι εμφανίστηκε στην γνωστή ψαροταβέρνα. Ποιό ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών; ............
Απογευματινή λιγούρα έπιασε Ελένη και Ματέο, που έκαναν κέφι να φάνε θαλασσινούς μεζέδες (το ότι είναι και αφροδισιακή τροφή σημαίνει κάτι;).
Σαν να μην έφτανε η ψαροκατανάλωση, παρών στην έξοδο του ζευγαριού για τον Άγιο Βαλεντίνο ήταν και ο αδερφός του 41χρονου επιχειρηματία, που καθόταν δίπλα στην παρουσιάστρια και... κρατούσε το φανάρι!
Στα αποκλειστικά πλάνα που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star, Ματέο, Ελένη και αδερφός Ματέο δεν σταματούν να μιλούν και να πίνουν λευκό κρασί. Να δεις που θα λέγανε για την κοινή επιχείρηση που σκαρώνουν στα Άχλα, μιας και η παρουσιάστρια είναι πλέον μέτοχος
Περίπου μισή ώρα μετά, το κουνιαδάκι μάλλον το σκέφτηκε καλύτερα και αποχώρησε, αφήνοντας το ζευγάρι να χαρεί την ημέρα με την ησυχία του.
Μόνοι και με τον φτερωτό θεό να... τριγυρίζει πάνω από τα κεφάλια τους, Ματέο και Ελένη παρέμειναν στην ψαροταβέρνα για μισή ώρα ακόμα, πίνοντας στην υγειά -ποιού άλλου- του έρωτά τους! Έχει και γιόγκα στις 7 ο επιχειρηματίας βλέπεις...
Όπως μάθαμε, το ζευγάρι τίμησε δεόντως ένα ακριβό μπουκάλι λευκό κρασί, ενώ τον λογαριασμό πλήρωσε ο άνδρας της παρέας (γειά σου Ματέο τζέντλεμαν)!
«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας περιμένατε δύο ώρες μέχρι να φάμε. Σε όσους γιορτάζουν χρόνια πολλά», είπε η παρουσιάστρια στην κάμερα του Star και πρόσθεσε πως δεν είναι ανάγκη να την κυνηγάμε από πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...