Translate Kapritsio

What Are These?

Πλούταρχος, κοκαΐνη και γνωστός γυμναστής επωνύμων



Σάλος στην κοσμική Αθήνα με σύλληψη γνωστού γυμναστή επωνύμων με κοκαΐνη. Ο 34χρονος Ελληνοαμερικανός, που διατηρούσε σχέσεις με τον Γιάννη Πλούταρχο, είχε κρύψει κόκα από τη Βραζιλία σε ταξιδιωτικό σάκο πλάτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γυμναστής της κοκαΐνης έφερνε την κόκα από τη Βραζιλία με σκοπό να τη διακινήσει στις πιάτσες του Κολωνακίου για λογαριασμό της νιγηριανής μαφίας. Οι αστυνομικοί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όμως, κατάλαβαν ότι ο κοσμοπολίτης γυμναστής των επωνύμων είχε «λερωμένη τη φωλιά του». Ετσι, μετά από ενδελεχή έρευνα του πέρασαν χειροπέδες, μην επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο να προωθηθεί ο «λευκός θάνατος» στις πιάτσες των ναρκομανών της χώρας μας.

Η κόκα του γυμναστή ήταν χωρισμένη σε δυο πρεσαρισμένα κομμάτια και ουσιαστικά αποτελούσε τον «πάτο», αλλά και την «πλάτη» του ταξιδιωτικού σάκου που κουβαλούσε ο 34χρονος Ελληνοαμερικανός. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής είχαν πληροφορίες για τη μεταφορά της ποσότητας των ναρκωτικών και μόλις ο διάσημος γυμναστής πάτησε το πόδι του σε ελληνικό έδαφος, έγινε έλεγχος στις αποσκευές του, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό της κοκαΐνης και τη σύλληψή του, ενώ συνελήφθη και ο νεαρός μηχανικός που τον συνόδευε στο ταξίδι του στη Βραζιλία.

Στο πρόσωπο του διάσημου γυμναστή επωνύμων βρέθηκε ο άνθρωπος που θα άνοιγε στη νιγηριανή μαφία τις πόρτες για την «αγορά» του Κολωνακίου. Πρόκειται για ένα άτομο ιδιαίτερα γνωστό όχι μόνο στους κύκλους των επωνύμων στην Αθήνα, όπως τραγουδιστές, ηθοποιοί, πάμπλουτοι Ελληνες, αλλά και στο Χόλιγουντ, καθώς έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Ούμα Θέρμαν και πολλούς ακόμη διάσημους αστέρες.

Ο 34χρονος γυμναστής διαθέτει Αμερικάνικο διαβατήριο, γεννήθηκε στο Μανχάταν και, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, ήταν ο προσωπικός γυμναστής της σταρ του Χόλυγουντ, Ούμα Θέρμαν. Ο ίδιος έχει έλληνες γονείς, διέμενε για χρόνια στη Νέα Υόρκη και το τηλέφωνό της πασίγνωστης ηθοποιού βρέθηκε καταχωρημένο στην ατζέντα του. Στην ίδια ατζέντα βρέθηκε και το τηλέφωνο διάσημου έλληνα τραγουδιστή του οποίου το σκάφος κατασχέθηκε πρόσφατα από το ΣΔΟΕ, σύμφωνα με το blog crimesonair. Η αλήθεια είναι οτι το ΣΔΟΕ κατέσχεσε πριν λίγες μέρες, στις 3 Δεκεμβρίου, το 18μετρο σκάφος του Γιάννη Πλούταρχου για φοροδιαφυγή. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει κάτι, καθώς ο καλλιτέχνης είναι άψογος οικογενειάρχης.

Η συμφωνία του 34χρονου γυμναστή της κοκαΐνης με τον «σύνδεσμο» της νιγηριανής μαφίας ήταν να πληρωθεί σε μετρητά για τη μεταφορά της κόκας (περίπου 5.000 χιλιάδες ευρώ), ενώ θα εξασφάλιζε ποσοστά από τα κέρδη διακίνησης των 2,5 κιλών καθαρής κοκαΐνης στις πιάτσες του Κολωνακίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...