Translate Kapritsio

What Are These?

11χρονο αγόρι περνάει κάτω από σειρά αυτοκινήτων με τα πατίνια του!

Ένα 11χρονο αγόρι από την Ινδία αποδείχθηκε ιδιαίτερα ευλύγιστο και κατάφερε να περάσει κάτω από μια σειρά αυτοκινήτων φορώντας τα πατίνια του.









ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Το κατόρθωμα του Rohan Ajit Kokane έχει πάρει τον δρόμο για την καταγραφή του στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Το ρεκόρ έγινε στο αεροδρόμιο Juhu του Mumbai στις 17 Φεβρουαρίου του 2011, όμως τις τελευταίες μέρες το σχετικό video κάνει το γύρο του Internet, καθώς το ανέβασε στο YouTube το επίσημο κανάλι των ρεκόρ Γκίνες…
Συνοδευόμενος από τους γονείς του, ο πιτσιρικάς προετοιμάζονταν καιρό για το εγχείρημα του. Είχε προσέξει ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια, φορώνταςμία πράσινη γυαλιστερή φόρμα και λευκά πατίνια. Ο μικρός έτρεξε για κάποια μέτρα, ώστε να ανακτήσει ταχύτητα και λίγο πριν συναντήσει στον δρόμο του τα αυτοκίνητα, άνοιξε σε τέτοιο σημείο τα του πόδια κάνοντας κάτι σαν «σπαγγάτο». Ύστερα, ταξίδεψε στο κενό κάτω από τα ειδικά παρκαρισμένα αυτοκίνητα που είχε μετρηθεί σε 35 εκατοστά. Συνολικά διάνυσε 38,63 μέτρα, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ κατά περίπου 30 μέτρα.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...