Translate Kapritsio

What Are These?

Για ποιες σελίδες μιλάνε οι χρήστες του Facebook;

Αλλαγών συνέχεια στο Facebook, με τους μηχανικούς της υπηρεσίας να ασχολούνται αυτή τη φορά με τις σελίδες (pages) και όχι με τα προφίλ των χρηστών. Ένα νέο χαρακτηριστικό βρίσκεται προ των πυλών και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο πολύ σύντομα.

Μέχρι σήμερα, το μόνο στατιστικό που σχετίζεται με το κοινό μιας σελίδας είναι ο αριθμός των Likes. Το Facebook προσθέτει τώρα μια νέα μεταβλητή, η οποία ονομάζεται αυτή τη στιγμή People Talking About. Πρόκειται για ένα νούμερο που θα εμφανίζεται κάτω από τον αριθμό των Likes και θα ενημερώνει τους επισκέπτες για το βαθμό εμπλοκής των fans. Συγκεκριμένα, το People Talking About θα δείχνει πόσο ενεργοί είναι οι fans, καθώς θα μετρά comments σε δημοσιεύσεις της εκάστοτε σελίδας, Likes στις δημοσιεύσεις, posts που κάνουν οι χρήστες, αν μοιράζονται τις δημοσιεύσεις της σελίδας με άλλους κλπ.
Με άλλα λόγια, το νέο αυτό στατιστικό θα είναι μια ένδειξη για το αν η σελίδα έχει ενδιαφέρον περιεχόμενο. Έτσι, οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να αντιληφθούν γρήγορα αν μια page έχει δραστηριότητα που αξίζει την προσοχή τους. Όπως είναι λογικό, η μέτρηση αυτή θα δώσει στους διαχειριστές της σελίδας ένα επιπλέον κίνητρο να βελτιώσουν το προϊόν τους.
Το People Talking About, αν λέγεται τελικά έτσι το νέο στατιστικό, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...