Translate Kapritsio

What Are These?

Παύλοβα χειμωνιάτικη με κάστανα και σοκολάτα .


Υλικά για ένα μπολ.....
  1.  2 δίσκους έτοιμης μαρέγκας διαμέτρου περίπου
  2.  30 εκατοστών300 γραμ κρέμα γάλακτος πλήρης
  3.  250 γραμ καραμελωμένους ξηρούς καρπούς
  4.  20 έτοιμα μαρόν γκλασέ
  5.  200 γραμ σοκολάτα κουβερτούρα
  6.  1 φλιτζ του καφέ κρέμα γάλακτος για τη σοκολάτα
  7.  1 σφινάκι μπράντι για τη σοκολάτα


Ετοιμάζετε κατ’ αρχήν τη σοκολάτα.  Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε τη κρέμα γάλακτος και το μπράντι ανακατεύοντας.  Σπάτε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και τη ρίχνετε μέσα, ανακατεύετε και αποσύρετε τη κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνετε τη σοκολάτα να λειώσει σιγά-σιγά μόνη της.Πάνω σε ένα μάρμαρο βάζετε τους καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και τους σπάτε σε μικρά κομμάτια.  Κτυπάτε στον αβγοδάρτη του μίξερ σας τη κρέμα μέχρι να γίνει μια σφικτή σαντιγί χωρίς ζάχαρη.  Ξετυλίγετε τα μαρόν γκλασέ.  Σπάτε τη μαρέγκα σε χοντρά κομμάτια. Παίρνετε ένα μεγάλο μπολ και στο βάθος του ρίχνετε 2 κομμάτια μαρέγκα, ρίχνετε λίγη σαντιγί, λίγους καραμελωμένους καρπούς, 2 μαρόν γκλασέ και περιχύνετε με 2-3 κουταλιές σοκολάτα.  Επαναλαμβάνετε το ίδιο μέχρι να γεμίσει το μπολ.  Διατηρείτε το γλυκό σας στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.Ένα γλυκό γρήγορο και εύκολο που μπορείτε να βρείτε τα υλικά στο διπλανό ζαχαροπλαστείο.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...