Translate Kapritsio

What Are These?

Εκστρατεία στο Facebook για τη φαλακρή Barbie!...

..σε ένδειξη συμπαράστασης προς τα μικρά κορίτσια που πάσχουν από καρκίνο.













Πολύ σύντομα η Νο1 αγαπημένη κούκλα στον κόσμο ενδέχεται να κυκλοφορήσει με γυμνό κρανίο.
Η όλη ιδέα ξεκίνησε από δυό γυναίκες. Και οι δυό τους έχουν χτυπηθεί από τον καρκίνο. Τώρα, με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο, επιδιώκουν να τραβήξουν την προσοχή για λογαριασμό των παιδιών που πάσχουν από την ασθένεια.


Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Rebecca Sypin και η Jane Bingham ανέβασαν στο Facebook σελίδα με τον τίτλο “Ομορφή και Φαλακρή Μπάρμπι. Για να δούμε, μπορεί να φτιαχτεί;”
Αυτή η κίνηση που παρακινούσε την κατασκευάστρια Mattel να δημιουργήσει τη φαλακρή Barbie, έχει μέχρι στιγμής πάνω από 83.000 υποστηρικτές.
Η κόρη της Rebecca, η 12χρονη Kin Inich, έχασε τα μαλλιά της μετά από χημειοθεραπεία, στην οποία υποβλήθηκε για να καταπολεμήσει τη λευχαιμία.
Οπως παραδέχεται η 32χρονη Rebecca που ζει στην Καλιφόρνια, τα άλλα παιδάκια που συνάντησε, την περίοδο που η κόρη της έκανε τη θεραπεία, δεν άντεχαν στην ιδέα ότι θα χάσουν τα μαλλιά τους. Και καμιά φορά, αυτό τα πλήγωνε περισσότερο από την ίδια την αρρώστια.
Η 41χρονη Jane από το Νιού Τζέρσεϊ, έχασε και εκείνη τα μαλλιά της, όταν υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία για λέμφωμα.
Η 9χρονη κόρη της είχε επηρεαστεί τόσο πολύ από την καινούργια εικόνα της, ώστε ήθελε κι εκίνη να καλύπτει με μαντήλια το κεφάλι της.
Αν και η διαδικτυακή εκστρατεία που άρχισαν οι δύο γυναίκες προσελκύει καθημερινά πολυάριθμους υποστηρικτές, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η Mattel δεν έχει σχολιάσει δημοσίως τι πρόκειται να πράξει τελικά με την πρόταση για τη νέα γενιά των...φαλακρών Barbie.
ΠΗΓΗ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...