Translate Kapritsio

What Are These?

Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι τελικά η σχέση της με την μητέρα του Ματέο;

Τελικά έχουν ή δεν έχουν κόντρα η Ελένη Μενεγάκη με τη μητέρα του συντρόφου της, Ματέο Παντζόπουλου; Ποιες είναι οι σχέσεις τους; Την εγκρίνει;

Οι κύκλοι της Λιλίκας Παντζοπούλου, της μητέρας του συντρόφου της δημοφιλούς παρουσιάστριας, αφήνουν να διαφανεί ότι οι διαφορές που είχε η Ελένη Μενεγάκη με την... πεθερά της βαίνουν προς επίλυση. Τρανή απόδειξη η κοινή τους φωτογράφηση στην Άνδρο, στην έκθεση της κυρίας Παντζοπούλου, όπου οι δύο γυναίκες δεν δίστασαν ακόμη και να αγκαλιαστούν μπροστά στο φωτογραφικό φακό. 




Τότε γιατί όλες αυτές οι φήμες που θέλουν τη λαμπερή σταρ να μην είναι αποδεκτή από τη μητέρα του Ματέο;
Όπως αναφέρουν φίλοι της Λιλίκας Παντζοπούλου στο ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα η ίδια δεν είχε εξαρχής κανένα πρόβλημα με τη σχέση του γιου της με την Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα είχε δηλώσει σε φίλους της το 2009 όταν άρχισε αυτή η σχέση ότι η Ελένη έκανε το γιο της ευτυχισμένο και αυτό ήταν αρκετό για εκείνη.



Τα προβλήματα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, άρχισαν όταν η σχέση έγινε γνωστή στα media και δεκάδες δημοσιογράφοι και παπαράτσι πολιορκούσαν το σπίτι του Ματέο στη Φιλοθέη, γεγονός που πανικόβαλε τη μητέρα του Ματέο.

Στενός φίλος της Λιλίκας Παντζοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στο Πρώτο Θέμα ότι η Λιλίκα είναι μια καθαρόαιμη, παλιά αστή που δεν έχει σε καμιά υπόληψη τις κοσμικότητες,τα φλας και τους celebrities. Και όπως ήταν φυσικό η δημοσιότητα που συνοδεύει τη μέλλουσα νύφη της την τρόμαξε.

Όπως φαίνεται όμως αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ, η κυρία Παντζοπούλου δεν φαίνεται να έχει κάποιο άλλο πρόβλημα με την Ελένη, την οποία φέρεται να λατρεύει.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...