Translate Kapritsio

What Are These?

Βγήκαν τα…Ρόλεξ στη Βουλή

Βγήκαν τα… Ρόλεξ και τα κοσμήματα Very Gavello στη Βουλή όπου το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης εξελίσσεται στο ποιος φορά πιο ακριβά πράγματα πάνω του.

Φυσικά την αρχή την έκανε ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος επιτέθηκε στον Αδωνι Γεωργιάδη για το ρολόι Ρόλεξ που φοράει για να απαντήσει πάλι από το βήμα της Βουλής ο Αδωνις για τα κοσμήματα που φοράει η Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του αρχηγού, Νίκου Μιχαλολιάκου. Μάλιστα ο βουλευτής της ΝΔ, είδε πίσω από την ενέργεια του Κασιδιάρη, προσπάθεια «χτυπήματος» κάτω από τη μέση στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής. «Ήταν μια προσπάθεια να φάει τον Μιχαλολιακο και τη Ζαρουλια. Λέει για το ρολοι μου το Rolex Είδα και τη Ζαρούλια.Very gavello φοράει. Δυο μπουτικ υπαρχουν στην Ελλάδα, ενα στη Μυκονο και ενα στην λαική γειτονία της οδου Σκουφά στο Κολωνάκι. Προφανώς θα ήθελε να το αναφέρω. Συγχαρητήρια κυριοι της Χρυσης Αυγής φαρισαιοι και υποκριτές» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τώρα, είναι σίγουρο ότι ο Γεωργιάδης δε θα άφηνε να πάει χαμένη τέτοια ευκαιρία για να χτυπήσει. Άλλωστε, αυτός έχει μια δουλειά εδώ και χρόνια, καλή ή κακή, πουλάει τα βιβλία του και βγάζει τα λεφτά του.

Ο Μιχαλολιάκος, η Ζαρούλια ή ακόμη και το λαϊκό παιδί ο Κασιδιάρης πώς τη βγάζουν τόσα χρόνια;
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...