Translate Kapritsio

What Are These?

Αυτοκτόνησε σωματοφύλακας του Ομπάμα

Ένας πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών ο οποίος ασκούσε καθήκοντα σωματοφύλακα του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα αυτοκτόνησε, μετέδωσαν σήμερα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ διεξάγεται έρευνα για μια υποτιθέμενη ερωτική του σχέση με μια αλλοδαπή.











Ο πράκτορας, ο οποίος σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN ονομαζόταν Ραφαέλ Πριέτο και βρέθηκε νεκρός το Σάββατο, αντιμετώπιζε έρευνα επειδή δεν είχε αναφέρει στην υπηρεσία του μια εξωσυζυγική του σχέση με μια Μεξικανή, σύμφωνα με το real.gr
Όλες οι σχέσεις πρέπει να αναφέρονται στην υπηρεσία για να είναι σίγουρο ότι δεν έχει υπάρξει καμία παραβίαση της εθνικής ασφάλειας, αν και ένας αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε στο CNN ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι συνέβη κάτι τέτοιο στην περίπτωση του Πριέτο.
Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι για τον Πριέτο δεν γίνεται έρευνα από το Γραφείο της Μυστικής Υπηρεσίας για την Επαγγελματική Ευθύνη, αλλά μάλλον εμπλέκεται σε μια «διοικητική διαδικασία». Είχε εργαστεί για την υπηρεσία 20 χρόνια. Ο θάνατός του ερευνάται από την αστυνομία στην Ουάσιγκτον.
Η Μυστική Υπηρεσία είχε βρεθεί στα πρωτοσέλιδα νωρίτερα το 2012, όταν πράκτορες διαπιστώθηκε ότι είχαν προσλάβει πόρνες κατά τη διάρκεια επίσημου ταξιδιού του κ. Ομπάμα στην Κολομβία για μια διεθνή σύνοδο.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...