Translate Kapritsio

What Are These?

Ποιες είναι οι νέες τάσεις για την διακόσμηση του σύγχρονου μπάνιου;


Οι τεχνολογικές εξελίξεις στο βιομηχανικό σχεδιασμό του μπάνιου, σπρώχνουν την αγορά σε διαρκή εξέλιξη. Το μπάνιο δεν έχει πια τον ρόλο που είχε πριν πολλά χρόνια, δηλ της  εξυπηρέτησης των βασικών μας αναγκών. Έχει αρχίσει να γίνεται  χώρος πολυτέλειας, χαλάρωσης και αναψυχής!

Τη διαφορά την κάνουν τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν άνεση, ευκολία και πολυτέλεια. Από τις ακρυλικές μπανιέρες με ειδικά υποστηρίγματα κεφαλιού, τα πολλαπλά συστήματα ψεκασμού στο ντούζ που δίνουν τη δυνατότητα σάουνας ή/και παροχής ατμού, έως τις συσκευές αρωματοθεραπείας, spa και Τζακούζι, οι σύγχρονοι καταναλωτές έχουν στη διάθεση τους μια πλειάδα νέων τεχνολογιών που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής τους.
Πολλές μπανιέρες και ντους πολυτελείας είναι εξοπλισμένα με στερεοφωνικά συστήματα, τηλεοράσεις, βίντεο και τηλέφωνα παρέχοντας ένα συνδυασμό χαλάρωσης και εξυπηρέτησης.


Τα νέα προϊόντα στην αγορά επιτρέπουν επίσης τον προγραμματισμό της ακριβούς θερμοκρασίας του νερού για την αποφυγή ξαφνικής ροής κρύου ή καυτού νερού, ενώ μια από τις τελευταίες τρέλες της αγοράς του μπάνιου είναι το μασάζ με «αέρα».


Τώρα μπορούμε να τηλεφωνήσουμε από το αμάξι μας στο σπίτι και εισάγοντας έναν προσωπικό κωδικό να ενεργοποιήσουμε το γέμισμα της μπανιέρας με νερό που θα κρατηθεί στην προεπιλεγμένη θερμοκρασία έως ότου μπούμε εμείς στη μπανιέρα. 
Επίσης οι πλέον τεχνολογικά εξοπλισμένες τουαλέτες διαθέτουν ειδικά συστήματα εξαερισμού που αποβάλλουν έως και το 98 τοις εκατό της μυρωδιάς τουαλετών, ηλιακούς αντανακλαστικούς σωλήνες που παρέχουν ακόμη ισορροπημένο φωτισμό, παρά το λιγοστό φως που δίνει ο φεγγίτης. Επίσης υπάρχουν ηλεκτρικές συσκευές που ξεθαμπώνουν τους καθρέφτες και φορητά έπιπλα μπάνιου διαθέσιμα σε όλα τις επιλογές και τα φινίρισματα που μπορεί να ονειρευτεί κανείς.

Με όλα αυτά, πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η χρονική διάρκεια του μπάνιου, της πλειοψηφίας των ανθρώπων είναι τώρα μεγαλύτερη παρά ποτέ. Έχει γίνει μια ευχάριστη ιεροτελεστία μετά από τις ατέλειωτες ώρες κούρασης στο γραφείο.


Και γιατί όχι !


Για όποιον διαθέτει την ανάλογη οικονομική δυνατότητα, οι παραπάνω τεχνολογίες που είναι διαδεδομένες σε Ευρώπη και Αμερική, σύντομα θα γίνουν must και στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...