Translate Kapritsio

What Are These?

Από θαύμα σώθηκε μωρό 14 ημερών - Απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια και την μαμά του

Ένα μωρό βγήκε ζωντανό μέσα από τα συντρίμια και λίγες ώρες αργότερα σώθηκαν η μαμά του και η γιαγιά του αλλά αγνοείται ακόμα η τύχη του πατέρα.

Συναισθήματα ανάμεικτα δυο μέρες μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου στην επαρχία Βαν της Τουρκίας. Οι δισώστες βγάζουν ανθρώπους μέσα από τα συντρίμια αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν στέκονται τυχεροί...
432 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τα 7,2 Ρίχτερ της περασμένης Κυριακής, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό των τουρκικών αρχών, ενώ οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 1.352 και τα κτίρια που έχουν καταρρεύσει φτάνουν τα 2.262. Η Διεθνής Ομοσπονδία Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου (FICR) ανακοίνωσε ότι εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από τους σωρούς μπετόν.
Με τη θερμοκρασία στους μηδέν βαθμούς και το χιονόνερο να πέφτει, οι επιζώντες περνούν δύσκολες στιγμές και οι διασώστες δίνουν μάχη με τις... δυνάμεις τους και το χρόνο. Χαμόγελα ήρθε να σκορπίσει η είδηση πως κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από τα ερείπια ένα μωρό, μόλις δυο εβδομάδων που μάλιστα φέρεται να είχε γεννηθεί και πρόωρα αλλά και μια έγκυο, μητέρα ήδη δυο παιδιών. Λίγες ώρες αργότερα οι διασώστες απεγκλώβισαν την μητέρα του και την γιαγιά του.
Το βρέφος στα χέρια των διασωστών, διασωληνωμένο
Η 14 ημερών Αζρά ανασύρθηκε ζωντανή από τα συντρίμμια 46 ώρες μετά το σεισμό. Η μητέρα του μωρού  Σενιχά ανασύρθηκε ζωντανή, λίγες ώρες αργότερα, κάτω από τα συντρίμμια ενός κτιρίου στο Έρτζις όπως και η γιαγιά του.
Μέλη των σωστικών συνεργείων δήλωσαν ότι και ο πατέρας της οικογένειας βρίσκεται κάτω από τα συντρίμμια, αλλά προς το παρόν δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...