Translate Kapritsio

What Are These?

«Ξεσάλωσαν» οι Αρβύλα για το επίδομα της Ελένης!

Με την Ελένη Μενεγάκη, πρώην σύζυγο Γιάννη Λάτσιου ασχολήθηκαν στην πρεμιέρα τους οι «Ράδιο Αρβύλα» και τούτη δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν. Εξάλλου, η παρουσιάστρια μετά τον χωρισμός της με τον διευθυντή έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο τους θέμα για σάτιρα.

Στην πρεμιέρα ασχολήθηκαν με το επίδομα τρίτεκνων που αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε η Ελένη και το «κόψιμο» τελικά από τον αρμόδιο υπουργό, Ανδρέα Λοβέρδο. Μάλιστα, η παρέα του Κανάκη ειχε φτιάξει ένα απολαυστικό βίντεο για το θέμα, που τρελαθήκαμε στα γέλια οι τηλεθεατές. Αφού ξεκίνησαν με συνθήματα τύπου: «Όχι στην κατάργηση του επιδόματος των τριτέκνων της Ελένης Μενεγάκη. Όχι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που οδηγεί στην εξαθλίωση την απόλυτη ελληνίδα μάνα. Την επόμενη Πέμπτη, όλοι στην κεντρική πλατεία Μελισσίων για να βροντοφωνάξουμε: Επίδομα στην Ελένη Τώρα»
Και στο σημείο αυτό έριξαν παραφρασμένα τραγούδια των Γιώργου Νταλάρα, Χάρις Αλεξίου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και σε μια σπέσιαλ εμφάνιση των U2! Εξάλλου, όπως έλεγε και το βίντεο: οι καλλιτέχνες αυτοί στηρίζουν Ελένη! Για την ιστορία, η Ελένη μία ώρα πριν ξεκινήσουν οι «Αρβύλα» έγραφε στο Twitter της ότι θα προσπαθήσει να μείνει ξύπνια για να τους δει. Το επόμενο πρωί έγραψε ότι τελικά… κοιμήθηκε πέντε λεπτά πριν την έναρξη! Να την πιστέψουμε;
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...