Translate Kapritsio

What Are These?

Ο Βλαστός οπλοφορεί και μαζί του είναι οι «Πυρήνες»

Οπλισμένος είναι ο Π. Βλαστός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι συνεργοί του είναι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς». Άγνωστο πως ακριβώς, την ώρα του επισκεπτηρίου, η μητέρα ενός εκ των κρατουμένων πέρασε ένα πυροβόλο όπλο και αυτό βρέθηκε στα χέρια του βαρυποινίτη. Αμέσως ξέσπασε πανδαιμόνιο μέσα στις φυλακές, όπου βρίσκονταν και αρκετοί πολίτες, συγγενείς των κρατουμένων.

Οι τέσσερις δράστες μάλιστα, πριν έρθουν στα χέρια με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, κατάφεραν να φτάσουν με τους ομήρους που έχουν μαζί τους τρεις σωφρονιστικούς υπαλλήλους, που τους έχουν αφοπλίσει και έχουν πάρει τα όπλα τους και κάποιους πολίτες μέχρι το Αρχιφυλακείο, ακριβώς στην τελευταία πύλη για το προαύλιο.

Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες της prionokordela.gr, έξω από τις φυλακές βρισκόταν ένα αυτοκίνητο μάρκας LADA, το οποίο ανέμενε τον Βλαστό και τους συνεργούς του, όμως από το πανδαιμόνιο που έγινε και βλέποντας ο οδηγός πως απετράπη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή η απόδραση, έφυγε, αναπτύσσοντας ταχύτητα, τρακάροντας μάλιστα διαδοχικά τρία αυτοκίνητα, ενώ κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας, εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο.

Ο Βλαστός και οι συνεργοί του ζητούν να πάνε στο σημείο υπουργοί και να ακούσουν τα αιτήματά τους. Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με τους αστυνομικούς, ενώ έξω βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη και ετοιμότητα άντρες των ειδικών δυνάμεων των ΕΚΑΜ.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...