Translate Kapritsio

What Are These?

Μακελειό στο Βέλγιο - Επίθεση σε δικαστήρια και στάση λεωφορείου (βίντεο)


Επίθεση με χειροβομβίδες στο κέντρο της Λιέγης στο Βέλγιο, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, την οποία πραγματοποίησαν άγνωστοι, με δύο νεκρούς και πολλούς τραυματίες και τις αρχές να ανησυχούν για τα αίτια της επίθεσης.
15:51 Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον τρεις. 56 συνολικά οι τραυματίες, 16 εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση, αναφέρουν οι αρχές.
15:46 Η βελγική αστυνομία αναφέρει ότι ένας από τους δύο νεκρούς είναι ένας από τους δράστες, ενώ ο άλλος ένας νεαρός άνδρας. Ανέμεσα στους τραυματίες, και ένα παιδί 2 ετών, η κατάσταση του οποίου θεωρείται κρίσιμη.
15:34 Σύμφωνα με μαρτυρίες, ακόμη στην περιοχή ακούγονται πυροβολισμοί, ενώ πληροφορίες θέλουν στην επίθεση να χρησιμοποιήθηκαν και καλάσνικοφ εκτός από χειροβομβίδες.
15:30 Οι αρχές αναφέρουν ότι οι δράστες είναι δύο, ένας εκ των οποίων έχει συλληφθεί από την αστυνομία. Έρημη η πόλη, μετά το χτύπημα, με αστυνομικά ελικόπτερα να πετούν πάνω από την πόλη. 15 οι τραυματίες, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
14:31 Σύμφωνα με το κρατικό δίκτυο RTBF, άγνωστος, πιθανόν ψυχικά διαταραγμένος, όπως αναφέρεται, πυροδότησε αρκετές χειροβομβίδες, στην πλατεία Saint-Lambert στη Λιέγη, στο Βέλγιο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του δικτύου, ο άνθρωπος ενεργοποίησε τέσσερις χειροβομβίδες.Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των εκρήξεων και τουλάχιστον δέκα τραυματίστηκαν, με κάποια δίκτυα να κάνουν λόγο για περισσότερους. Ο δράστης, ηλικίας 40 ετών, έριξε τις χειροβομβίδες κοντά σε στάση λεωφορείου, όπου πολλοί άνθρωποι ήταν παρόντες.
Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού δεν είναι γνωστές, ενώ ο δράστης έχει διαφύγει και αναζητάται από την αστυνομία.













ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...